×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  ELIT BCAA 4:1:1 + L-glutamine, 400 g

  BCAA 4:1:1 + L-glutamine - Korkealaatuinen ja hyvänmakuinen aminohappolisä Elit Nutritionilta. Edistää lihasmassan kasvua ja lihasten palautumista.

  Lue lisää
  30,90 €
  77,25 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 10513R

  BCAA 4:1:1 + L-glutamine - Korkealaatuinen ja hyvänmakuinen aminohappolisä Elit Nutritionilta. Edistää lihasmassan kasvua ja lihasten palautumista.

  • L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini suhteessa 4:1:1
  • Edistää lihaskasvua ja palautumista treeneistä
  • Rikastettu aminohappo L-glutamiinilla
  • Helposti liukeneva ja hyvänmakuinen
  • Palkittu “Ruotsin parhaana BCAA:na”

  Jokainen Elit Nutritionin BCAA -annos sisältää seoksen haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), jotka ovat lihasmassamme rakennusaineita. Yhdessä annoksessa on 10,5 g aminohappoja, josta 7,5 g BCAA:ta (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini) ja 3 g L-glutamiinia.

  Haaraketjuiset aminohapot ovat välttämättömiä sillä tavoin, että elimistö ei pysty valmistamaan niitä. Nämä välttämättömät aminohapot edistävät lihasten kasvua ja palautumista treeneistä. Sen vuoksi Elit Nutritionin BCAA 4:1:1 + L-glutamine on erinomainen lisä ravintoosi ja harjoitteluusi.

  BCAA 4:1:1 + L-glutamine kannattaa ottaa sekä treenin aikana että sen jälkeen. Tuotetta voidaan hyvin ottaa lisäravintona päivän aikana ja aterioiden yhteydessä. BCAA 4:1:1 + L-glutamine on vahvistettu elektrolyyteillä ja L-glutamiinilla.

  Suositeltu annostus: 1-2 annosta valinnaiseen vesimäärään treenin aikana ja tarvittaessa jaettuna päivän aikana. 1 annos vastaa 1 kauhallista jauhetta.

  Tietoja: Tämä on ravintolisä, eikä sitä saa käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Suositeltua päivittäisannosta ei saa ylittää. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa. Muista monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveen elämäntavan merkitys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Jos olet raskaana, imetät, kärsit sairaudesta tai sinua hoidetaan lääkkeillä, ota aina yhteyttä lääkäriin ennen tuotteen käyttöä.

   

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö

  Per annos (n. 13 g)

  L-leusiini

  5000 mg 

  L-glutamiini

  3000 mg 

  L-valiini

  1250 mg

  L-Isoleusiini

  1250 mg 

  Electro-Pro* 

   

  Natrium

  200 mg 

  Kalium

  100 mg

  Magnesium

  50 mg 

  Ainesosat: L-leusiini, L-glutamiini, L-valiini, L-isoleusiini, omenahappo, inuliini, natriumbikarbonaatti, magnesiumsitraatti, kaliumkloridi, aromit. Makeutusaine: Aspartaami, asesulfaami K, sisältää fenyylialaniinin lähteen.