×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -33%

  Epic Muscle, 30 caps

  Chained Nutritionin Epic Muscle on lihasmassan lisääjä, joka sisältää kahta tutkitusti tehokasta ainesosaa tarkoin harkittuina pitoisuuksina.

  Lue lisää

  alk. 19,90 €

  Normaalihinta: 29,90 €

  904,55 €/ kg 1 359,09 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6590-016

  Chained Nutritionin Epic Muscle on lihasmassan lisääjä, joka sisältää kahta tutkitusti tehokasta ainesosaa tarkoin harkittuina pitoisuuksina.

  • Edistää lihasmassan kasvua
  • Tutkitusti tehokkaat ainesosat
  • Suuret pitoisuudet
  • Kokeneille urheilijoille suunniteltu koostumus
  • Edistää palautumista

  Kaksi tutkitusti tehokasta ainesosaa suurina pitoisuuksina – yksinkertainen menestysresepti, johon Chained Nutritionin uusi Epic Muscle perustuu. Nämä kaksi tehoainetta ovat ashwagandha ja epikatekiini.

  Luonnollinen ashwagandha-kasviuute tunnetaan treenimaailmassa parhaiten testosteroniboosterina ja lihaskasvun edistäjänä. Kahdeksan viikkoa kestäneessä plasebokontrolloidussa kaksoissokkotutkimuksessa vuonna 2015 todettiin, että 300 mg ashwagandha-uutetta kahdesti päivässä nautittuna edisti sekä lihasvoiman että lihasmassan kasvua enemmän kuin plasebovalmiste (1). Lisäksi ashwagandha-uutetta nauttineessa ryhmässä kehon rasvaprosentin pieneneminen oli merkittävämpää, mikä antaa viitteitä ashwagandhan käyttömahdollisuuksista myös laihdutuksen tukena.

  Toinen vaikuttava ainesosa on flavonoidi nimeltä epikatekiini, jota on luonnostaan muun muassa kaakaossa. Epikatekiini nousi suuren kiinnostuksen kohteeksi, kun vuonna 2014 tehty tutkimus osoitti, että runsaan 150 mg:n päivittäinen annos epikatekiinia riitti kasvattamaan otevoimaa jo 7 päivässä (2). Samalla havaittiin epikatekiinin nauttimisen vähentävän myostatiinia, joka on lihaskasvua estävä proteiini.

  Chained Nutritionin Epic Muscle edustaa todellista innovaatiota massanlisäysvalmisteiden joukossa. Siinä yhdistyvät uraauurtavat ainesosat, tarkoin harkitut pitoisuudet ja helppokäyttöinen muoto. Tämä tuote vauhdittaa tulosten saavuttamista!

  Annostusohje: Yksi kapseli päivässä.

  Annoksia pakkauksessa: 30

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   

  Viitteet

  1) Wankhede et al. (2015) Examning the effect of Withania somnifera supplementation on muscle strength and recovery: a randomized controlled trial J Int Soc Sports Nutr. 2015; 12: 43.

  2) Gutierrez-Salmean et al. (2014) Effects of (-)-epicatechin on molecular modulators of skeletal muscle growth and differentiation J Nutr Biochem. 2014 Jan;25(1):91-4

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää epikatekiinia ja ashwagandha-uutetta.

  Sisältö

  per kapseli

  Ashwaganda

  400 mg

  Epikatekiini

  180 mg

  Ainesosat: Ashwagandha-uute 4:1 (Withania somnifera), epikatekiini, kapseli (liivate, väriaineet (rautaoksidi, titaanidioksidi), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).

  Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.