×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Epic pump, 60 caps

  Epic Pump - Chained Nutritionin tehokas pumppituote, jossa on ainutlaatuinen yhdistelmä tuotemerkkisuojattuja ainesosia. Parantaa verenkiertoa, kestävyyttä ja etenkin lihaspumppia!

  Lue lisää
  39,90 €
  1 078,38 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6540-16

  Epic Pump - Chained Nutritionin tehokas pumppituote, jossa on ainutlaatuinen yhdistelmä tuotemerkkisuojattuja ainesosia. Parantaa verenkiertoa, kestävyyttä ja etenkin lihaspumppia!

  • Pumppia parantava PWO kokeneille urheilijoille
  • ViNitrox™ ja VASO6™ – stimuloivat typpioksidin tuotantoa
  • Parantaa verenkiertoa ja lihaspumppia
  • Lisää kestävyyttä
  • Sisältää L-norvaliinia

  Chained Nutritionin Epic Pump on tehokas pumppituote, jossa on harkittu yhdistelmä innovatiivisia ainesosia. Ainesosayhdistelmällä on yksinkertainen tarkoitus: antaa EEPPINEN pumppi!

  Ainesosat ja vaikutusmekanismi

  Ensimmäisenä ainesosaluettelossa on kaksi tuotemerkkisuojattua ainesosaa VASO6™ ja ViNitrox™, joiden suosio on kasvanut valtavasti sitten lanseerauksen. VASO6™ koostuu katekiinipitoisesta vihreä tee -uutteesta, joka nostaa typpioksiditasoja ja auttaa näin lihaksia saamaan enemmän verta. Tulos: Parempi pumppi.

  ViNitrox™ koostuu omena- ja greippipolyfenolien yhdistelmästä, joka auttaa vahvistamaan VASO6™-vaikutusta typpioksiditasoissa – ja parantamaan entisestään verenkiertoa, pumppia ja lihaskestävyyttä.

  Epic Pump sisältää myös L-norvaliinia ja männynkuoriuutetta, jotka toimivat yhteisvaikutuksessa saaden verisuonet rentoutumaan ja auttavat kuljettamaan ravintoaineita ja happea lihaksille.

  Kenelle Epic Pump sopii?

  Epic Pump on tarkoitettu sinulle, joka olet käynyt läpi nykyisen pumppituotevalikoiman etkä ole löytänyt etsimääsi tai haluat testata jotakin uutta. Tuote on kehitetty yhteistyössä kokeneiden, kovaa treenaavien urheilijoiden kanssa – ja sama kohderyhmä käyttää sitä.

  Annosteluohje: Ota 2 kapselia päivässä. 1 kapseli 30 minuuttia ennen harjoittelua ja 1 kapseli juuri ennen harjoittelua.

  Annoksia pakkauksessa: 30 annosta (60 kapselia)

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintolisä, jossa on VASO6™:tta, kasviuutteita ja C-vitamiinia.

  Nettopaino: 37 g

   

  Sisältö

  per 1 kapseli

  per 2 kapselia

  VASO6™

  150 mg

  300 mg

  ViNitrox™

  150 mg

  300 mg

   – Katekiini

  142,5 mg

  285 mg

  L-norvaliini

  50 mg

  100 mg

  C-vitamiini

  50 mg, 62,5%*

  100 mg, 125%*

  Männynkuoriuute

  50 mg

  100 mg

  – Proantosyanidiini 

  47,5 mg

  95 mg

  BioPerine®

  5 mg

  10 mg

  *Päivittäisen saannin vertailuarvosta

  Ainesosat: VASO6™ vihreä tee -uute, ViNitrox™ polyfenoleja omenasta ja viinirypäleestä (sisältää sulfiitteja), liivate, L-norvaliini, C-vitamiini, männynkuoriuute, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), BioPerine® Piper nigrum -hedelmäuute, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolot), väriaineet (punainen rautoksidi, titaanidioksidi).

  Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.