×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Eskimo-3 Pure, 120 kapselit

  Eskimo-3 Pure kapseli on korkeaa biologist alaatua oleva kalaöljy Valmistettu ympäristösertifioidulla kalastus- ja tuotantometodilla.

  Lue lisää
  24,80 €
  206,67 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A1266

  Eskimo-3 Pure kapseli on korkeaa biologist alaatua oleva kalaöljy Valmistettu ympäristösertifioidulla kalastus- ja tuotantometodilla.

  • Ei saa myydä alle 18-vuotiaille henkilöille
  • Korkeaa biologista laatua oleva kalaöljy/li>
  • On käytetty yli 130 tieteellisessä työssä
  • Yksi kapseli päivässä riittää antamaan suotuisan tehon yläpitämään sydämen normaalia toimintaa (päivittäinen annos 250 mg EPA ja DHA)

  Kalaöljy omega-3 on tärkeä terveydellemme. Tähän perustuen ruotsalainen tutkimusyhtiö Cardinova kehitti Eskimo-3 Pure-tuotteen.  Eskimo-3 Pure® sisältää ainostaan puhdasta ja muuntamatonta kalaöljyä. Syy on yksinkertainen – korkeasti tiivistetty kalaöljy täytyy muuntaa, että se voidaan tiivistää ja tämä on haittapupli heille, jotka pyrkivät tuottamaan mahdollisimman luonnollista ravintolisää. Yhtä tärkeitä ovat öljyn tasapainoisuus ja puhtaus. Siksi lisätään PUFANOX® – täysin luonnollinen hapettunissuoja, joka sisältää E- ja C-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta strsessiltä. Tavoitteena on, ettei Eskimo-3 Pure® voi härskiintyä hetkessä, olipa kyse pakkauksesta, säilytetyksestä huoneenlämmössä tai edes silloin kun ravintolisä nautitaan. Toisin sanoen – öljyn on oltava yhtä tasapainoinen, kuin elävänä, rasvaisessa kalassa. Eskimo-3 Pure-öljyn tasaoainoisuuden vuoksi, sitä on läytetty hyvin paljon tieteellisissä tutkimuksissa. Muunmuassa on dokumentoitu 7 tohtorinväitöskirjaa ja 28 kliinistä testiä, sekä yhteensä 130 tieteellistä työtä. Turvallinen tapa saada terveellisiä omega-3 on Eskimo-3 Pure®.
   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Annoksia per pakkaus:

  Jopa 120 annosta.

  Suositeltu päivittäinen annos:

  1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Määrän tulee noudattaa yleisiä rasvaisen kalan syöntisuosituksia. Suotuisa teho ylläpitämään sydämen normaalia toimintaa saavutetaan päivittäisannoksella 250 mg EPA ja DHA, joka vastaa 1 kapselia. Suosteltua päivittäisannosta ei saa ylittää.

  Anesosat

  Kalaöljy, liivate, kosteudensäilytysaine (glyseroli), hapetuksenestoaine PUFANOX® [sojalesitiini, E-vitamiiniyhdiste (alfa-tokoferoli ja tokoferolirikas uute), rosmariiniuute (askorbylpalmitaatti)], limearomi;

  Sisältö per kapseli:

  Omega-3-fettsyror

  350 mg

  - varav EPA

  160 mg

  - varav DHA

  100 mg

  Allergiainfo:

  Sisältö: kalaöljy ja soijalesitiini.

  Säilytys:

  ote säilytetään valolta suojattuna pakkauksessaan ja lasten ulottumattomissa.

  Muuta:

  Tämä on ravintolisä, eikä korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltavaa annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.