×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Estro Blocker, 90 caps

  Estro Blocker - Supermass Nutritionin vahva ja kokonaisvaltainen tuote hormonitoiminnan optimointiin sekä kortisolitasojen alentamiseen!

  Lue lisää
  34,90 €
  298,29 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 42-112

  Estro Blocker - Supermass Nutritionin vahva ja kokonaisvaltainen tuote hormonitoiminnan optimointiin sekä kortisolitasojen alentamiseen!

  Dopingtestauksen alaisten urheilijoiden ei tule käyttää tätä tuotetta. Tuote sisältää pienen määrän WADA:n luokittelemia aineita, jotka voivat aiheuttaa positiivisen vastauksen dopingtesteissä. Fitnesstukku ei myy laissa kiellettyjä aineita.

  • Hormonitoiminnan optimointiin
  • Runsaasti luontaisia uutteita ja yrttejä
  • Erityisesti voimaharjoittelijoille ja kehonrakentajille

  Estro Blocker sisältää laajan skaalan luontaisia uutteita ja yrttejä jotka edistävät hormonitoimintaa, alentavat estrogeenitasoja, vähentävät kortisolin tuotantoa ja estävät aromataasia eli testosteronin muuntumista estrogeeniksi.

  Estro Blocker on erityisen tehokas tuote voimaharjoittelijoille ja kehonrakentajille, jotka haluavat optimoida tuloksensa ja viedä harjoittelun kokonaan uudelle tasolle!

  Käyttöohje: 3 kapselia päivittäin

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  6 Customer Review(s)

  per sivu

  6 Customer Review(s)

  per sivu

  Tavaranimike: Erityisruokavaliovalmiste. Maustamaton terveysvalmistekapseli estrogeenitasojen hallintaan. Laktoositon. Gluteeniton.

   

  Ravintosisältö keskimäärin Per annos (3 kapselia)
  Nokkosuute 750 mg
  Valkoinen herkkusieniuute 600 mg
  Macajauhe 500 mg
  Parsakaaliuute 500 mg
  Punapassionkukkauute 250 mg
  Kurkumajuurijauhe 250 mg
  Rypäleensiemenuute 200 mg
  7-methoxyflavoni 200 mg
  Ursolihappo 100 mg
  Humalakukkauute 100 mg
  Resveratroli 100 mg
  Damianauute 50 mg

   

  Muut aineosat: kapseli (gelatiini), väriaine (titaanidioxidi).

   

  Säilytys: huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta ja auringonvalolta suojattuna.