×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Fast Carbs, 1200 g, Maustamaton

  Maltodekstriini on tärkkelyksestä saatu hiilihydraatti, joka imeytyy äärimmäisen nopeasti. Maltodekstriini on hyvä käyttää juuri ennen harjoittelua ja sen jälkeen.

  Lue lisää
  9,90 €
  8,25 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 7044

  Fairin Fast Carbs sisältää 100% maltodekstriinia. Maltodekstriini on tärkkelyksestä saatu hiilihydraatti, joka imeytyy äärimmäisen nopeasti. 


  Maltodekstriini on hyvä käyttää juuri ennen harjoittelua ja sen jälkeen. Suuresta molekyylistä johtuen jauheen pitoisuus pysyy korkeana kun se sekoitetaan veden kanssa, kuitenkin heikentämättä nesteen imeytymistä tai aiheuttamatta vatsavaivoja.

  Maltodekstriini on hyvä käyttää juuri ennen harjoittelua ja sen jälkeen. Sekoita Fast Carbs yhdessä proteiinin kanssa niin saat kotitekoisen palautumisjuoman. Voit itse valita proteiini- ja hiilihydraattipitoisuuden. Säästeliäs voi myös sekoittaa Fast Carbs jauheellaa oman urheilujuoman, lisäämällä suolaa maltodekstriiniin.

  Maltodekstriini ei ole yhtä makea kuin esimerkiksi hedelmäsokeri.


  Annostus: Sekoita 1 dl (50g) 5 dl:aan vettä. Juodaan ennen harjoitusta tai sen jälkeen.   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   
   
  Ravintosisältö:  
  Energiaa:  380 kcal
  Proteiinia  0 g
  Hiilihydraattia 95 g
  Rasvaa  0 g
  Kuituja -
  Mineraaleja
  -