×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Finnmax BCAA

  Finnmax BCAA varustaa lihaksia haaraketjuisilla aminohapoilla (leusiini, isoleusiini ja valiini) juuri oikeassa keskinäisessä suhteessa, 2:1:1.

  Lue lisää
  27,50 €
  55,00 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9940-013R

  Finnmax BCAA

  Finnmax BCAA sisältää haaraketjuisia aminohappoja (leusiini, isoleusiini ja valiini) juuri oikeassa keskinäisessä suhteessa, 2:1:1. Lihakset käyttävät fyysisen rasituksen aikana erittäin runsaasti haaraketjuisia aminohappoja. Haaraketjuisten aminohappojen (BCAAn) on todettu nopeuttavan palautumista, vähentävän harjoittelun aiheuttamaa lihaskipua, parantavan sekä voimaa että kestävyyttä ja stimuloivan lihaskasvua.

  Lisäksi haaraketjuiset aminohapot (BCAA) toimivat antikatabolisesti dieetin ja kovien treenijaksojen aikana. Haaraketjuiset aminohapot tehostavat myös painonpudotusta dieetin aikana. Mitä enemmän ja kovemmin harjoittelet, sitä träreämpi rooli haaraketjuisilla aminohapoilla on.

  Maku: maustamaton


  Annostus: 5-20 g aterian yhteydessä ennen harjoitusta ja/tai harjoituksen jälkeen.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  Ainekset: Leusiini, isoleusiini ja valiin

  Vuorokausiannos: 5-20 g

   

  Tämä on ravintolisä, joka ei voi korvata täysipainoista ruokavaliota. Ei sovi raskaana oleville tai imettäville Henkilöiden, joilla on jokin sairaus tai lääkitys, on ennen käyttöä tiedusteltava lääkäriltä valmisteen sopivuutta. Ei lasten ulottuville. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.