×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Focus-Rx, 150 g

  PAL:n Focus-Rx on riisuttu ja tehokas PWO, joka sisältää viittä huippu-urheiljoiden suosimaa ainetta!

  Lue lisää
  15,90 €
  99,38 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6576-1R

  Tiivistetty pre-workout

  • 5 suorituskykyä parantavaa ainesosaa, ei turhia täyteaineita
  • Huippu-urheilijoiden suosimat ainesosat
  • Sopii täydellisesti yhteiskäyttöön Pump-Rx:n tai BCAA-Rx:n kanssa
  • Sisältää ainoastaan testattuja aineita

  Less is more – vähemmän on enemmän

  PAL tavaramerkkinä takaa tehon, testatun sisällön ja läpinäkyvyyden, mikä näkyy erityisen selvästi Focus-Rx:ssä – erittäin tehokkaassa ja pelkistetyssä PWO:ssa, joka antaa veitsenterävän fokuksen ja pidennetyn suorituskyvyn koostumuksella, jossa yhdistyy vain kourallinen valikoituja ja testattuja ainesosia.

  Focus-Rx sisältää runsaasti viittä huippu-urheilijoiden suosimaa ainesosaa, joita on myös useissa muissa vastaavissa tuotteissa, mutta samalla siitä on karsittu kokonaan muut täyteaineet.

  • 4 grammaa kreatiinimonohydraattia
  • 1 gramma tauriinia
  • 2 grammaa tyrosiinia
  • 300 mg kofeiinia
  • 0,5 grammaa Asetyyli-L-karnitiinia

  Tämä koostumus antaa kaiken, mitä fokus-PWO:lta voi odottaa. Vinkki: Yhdistä tuote Pump-Rx:n tai BCAA-Rx:n kanssa äärimmäisen treenitehon saamiseksi!

  Hinta-laatusuhde

  Karsitun koostumuksen ansiosta PAL pystyy myös tarjoamaan hintatason, joka on markkinoiden selvästi edullisimpien joukossa.

  Selvä, luotettava suorituskyvyn lisäys lyömättömään hintaan – koska kaikki ansaitsevat tilaisuuden treenata huipulla!

  Annosteluohje: Sekoita 1–2 mittakauhallista 200–400 ml:aan vettä ja juo 30– 60 minuuttia ennen treeniä

  Pakkauksen sisältämä annosmäärä: 33

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (300 mg / päiväannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  Sisältö

  1 mittakauhallinen

  mittakauhallista

  Kreatiinimonohydraatti

  2 g

  4 g

  Tyrosiini

  1 g

  2 g

  Tauriini

  0,5 g

  1 g

  Asetyyli-L-karnitiini

  0,25 g

  0,5 g

  Kofeiini

  0,15 g

  0,3 g

  Green Apple

  Ainesosat: Kreatiinimonohydraatti, L-tyrosiini, L-tauriini, happamuudensäätöaine (omenahappo), asetyyli-L-karnitiini, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), kofeiini, aromit, väri (klorofylli).

  Strawberry

  Ainesosat: Kreatiinimonohydraatti, L-tyrosiini, L-tauriini, happamuudensäätöaine (omenahappo), asetyyli-L-karnitiini, väriaine (punajuurijauhe), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K).

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (300 mg / päiväannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.