0
0
Takaisin
Focus-Rx, 150 g

Focus-Rx, 150 g

Physical Advancement Labs

15.90 €

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #6576-1R
PAL:n Focus-Rx on riisuttu ja tehokas PWO, joka sisältää viittä huippu-urheiljoiden suosimaa ainetta!
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

Tiivistetty pre-workout

  • 5 suorituskykyä parantavaa ainesosaa, ei turhia täyteaineita
  • Huippu-urheilijoiden suosimat ainesosat
  • Sopii täydellisesti yhteiskäyttöön Pump-Rx:n tai BCAA-Rx:n kanssa
  • Sisältää ainoastaan testattuja aineita

Less is more – vähemmän on enemmän

PAL tavaramerkkinä takaa tehon, testatun sisällön ja läpinäkyvyyden, mikä näkyy erityisen selvästi Focus-Rx:ssä – erittäin tehokkaassa ja pelkistetyssä PWO:ssa, joka antaa veitsenterävän fokuksen ja pidennetyn suorituskyvyn koostumuksella, jossa yhdistyy vain kourallinen valikoituja ja testattuja ainesosia.

Focus-Rx sisältää runsaasti viittä huippu-urheilijoiden suosimaa ainesosaa, joita on myös useissa muissa vastaavissa tuotteissa, mutta samalla siitä on karsittu kokonaan muut täyteaineet.

  • 4 grammaa kreatiinimonohydraattia
  • 1 gramma tauriinia
  • 2 grammaa tyrosiinia
  • 300 mg kofeiinia
  • 0,5 grammaa Asetyyli-L-karnitiinia

Tämä koostumus antaa kaiken, mitä fokus-PWO:lta voi odottaa. Vinkki: Yhdistä tuote Pump-Rx:n tai BCAA-Rx:n kanssa äärimmäisen treenitehon saamiseksi!

Hinta-laatusuhde

Karsitun koostumuksen ansiosta PAL pystyy myös tarjoamaan hintatason, joka on markkinoiden selvästi edullisimpien joukossa.

Selvä, luotettava suorituskyvyn lisäys lyömättömään hintaan – koska kaikki ansaitsevat tilaisuuden treenata huipulla!

Annosteluohje: Sekoita 1–2 mittakauhallista 200–400 ml:aan vettä ja juo 30– 60 minuuttia ennen treeniä

Pakkauksen sisältämä annosmäärä: 33

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (300 mg / päiväannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Sisältö

1 mittakauhallinen

mittakauhallista

Kreatiinimonohydraatti

2 g

4 g

Tyrosiini

1 g

2 g

Tauriini

0,5 g

1 g

Asetyyli-L-karnitiini

0,25 g

0,5 g

Kofeiini

0,15 g

0,3 g

Green Apple

Ainesosat: Kreatiinimonohydraatti, L-tyrosiini, L-tauriini, happamuudensäätöaine (omenahappo), asetyyli-L-karnitiini, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), kofeiini, aromit, väri (klorofylli).

Strawberry

Ainesosat: Kreatiinimonohydraatti, L-tyrosiini, L-tauriini, happamuudensäätöaine (omenahappo), asetyyli-L-karnitiini, väriaine (punajuurijauhe), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K).

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (300 mg / päiväannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.