×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Goodlife Protein Pancakes 750 g

  Goodlife Protein Pancakes ovat gluteenittomia, terveellisiä ja maukkaita pannukakkuja, joiden proteiinipitoisuus on korkea ja sokeripitoisuus matala.

  Lue lisää
  14,90 €
  19,87 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 599R

  Goodlife Protein Pancakes

  Goodlife Protein Pancakes on todella maukas ja gluteeniton pannukakkujauhe 40% proteiinipitoisuudella sekä matalalla rasva- ja sokeripitoisuudella.

  • 20 grammaa proteiinia per annos
  • Matala sokeri- ja rasvapitoisuus
  • Hyvä, autenttinen maku
  • Helppo valmistaa – sekoita vain jauhe huolellisesti veteen ja paista
  • Ainoastaan 170 kcal/annos

  Goodlife Protein Pancakes on maukas pannukakkujauhe hyvästä elämästä pitäville, sillä on entistä tärkeämpää kiinnittää huomiota siihen, mitä syöt. Jauhe sisältää yli 40% proteiinia, sen rasva- ja sokeripitoisuudet ovat matalat ja lisäksi se on täysin gluteeniton.

  Miksi käyttää Goodlife Protein Pancakes -jauhetta?

  Goodlife Protein Pancakes on proteiinipannukkakkujauhe, joka on kehitetty maku etusijalla. Tavoitteena on ollut alusta asti aikaansaada pannukakkujauhe, jonka lopputuotteena syntyvät pannukakut maistuisivat mahdollisimman lähelle oikeita pannukakkuja, mutta erilaisilla ravintoarvoilla, kuten vähemmällä rasvalla ja sokerilla.

  Proteiini tulee pääasiassa maidosta ja munasta ja jokaisessa annoksessa on keskimäärin yli 20 grammaa proteiinia ja vain ~170 kcal. Tuote on gluteeniton eikä sisällä lisättyä sokeria. Goodlife Protein Pancakes -jauheesta on saatavana kahta eri makuvaihtoehtoa: Perinteiset pannukakut ja Suklaapannukakut.

  Annosteluohje: Sekoita 50 g (2 kukkurallista 50 ml mittaa) jauhetta 150–170 ml:aan vettä aikaansaadaksesi ohuita pannukakkuja, tai 70-75 ml vettä saadaksesi paksumpia, amerikkalais-tyylisiä pannukakkuja. Kaada haluttu määrä pannukakkutaikinaa paistinpannulle ja paista, kunnes pannukakku on saanut pintaansa kullankeltaisen värin.

  Lisätietoja: Nauti ravintolisiä osana monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Unflavoured

  Unflavoured

  Chocolate

  Chocolate

  Ravintosisältö 

  Per 100 g 

  Per 50 g 

  Per 100 g 

  Per 50 g 

  Energia 

  1440 kJ / 344 kcal 

  720 kJ / 172 kcal 

  1423 kJ / 340 kcal

  712 kJ / 170 kca

  Rasva 

  2.7 g 

  1.4 g 

  2.8 g

  1.4 g

  Josta tyydyttynyttä 

  1.3 g 

  0.7 g 

  1.4 g

  0.8 g

  Hiilihydraatit 

  36.2 g 

  18.1 g 

  36.9 g

  18.5 g

  Josta sokereita 

  1.0 g 

  0.5 g 

  3.6 g

  1.8 g

  Proteiini 

  43.7 g 

  21.9 g 

  40.9 g

  20.5 g

  Suola 

  2.1 g 

  1.1 g 

  2.1 g

  1.1 g

  Unflavoured Ainesosat: Rasvaton maitojauhe, gluteeniton vehnätärkkelys, heraproteiinikonsentraatti [maito] (sisältää emulgointiainetta; auringonkukkalesitiini), kalsiumkaseinaatti [maito], munanvalkuaisjauhe, riisijauho, stabilointaine (guarkumi), kananmunajauhe, leivinjauhe (natriumpyrofosfaatti, maissitärkkelys, natriumbikarbonaatti), suola, aromi. 

  Chocolate Ainesosat: Rasvaton maitojauhe, gluteeniton vehnätärkkelys, heraproteiinikonsentraatti [maito] (sisältää emulgointiainetta; auringonkukkalesitiini), kalsiumkaseinaatti [maito], munanvalkuaisjauhekaakao, riisijauho, stabilointaine (guarkumi), aromit, kananmunajauhe, leivinjauhe (natriumpyrofosfaatti, maissitärkkelys, natriumbikarbonaatti), suola, makeutusaineita (sukraloosi).