×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Green Tea, 60 caps

  Olimpin Green Tea antaa 500 mg vihreää teetä per päiväannos!

  Lue lisää
  14,90 €
  827,78 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 820013

  Olimpin Green Tea antaa 500 mg vihreää teetä per päiväannos!

  Olimpin Green Tea -kapselit sisältävät voimakasta vihreä tee -uutetta (Camelia Sinensis). Vihreä tee sisältää runsaasti bioaktiivisia aineita, kuten polyfenoleja (katekiineja, flavonoleja ja fenolihappoja) ja metyyliksantiineja (kofeiini, teofylliini, teobromiini).

  Katekiinit säätelevät elimistössä entsyymejä. Ne rajoittavat mm. adrenaliinin hajoamisesta vastaavan COMT-entsyymin toimintaa, mikä johtaa siihen, että katekiinit alkavat toimia adrenaliinin tavoin.

  Annostus:

  Painonpudotukseen: 1-2 kapselia päivässä ennen ruokailuja

  Antioksidanttina: 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä aterioiden jälkeen

  Tietoa: Tämä on ravintolisä, joka ei voi korvata täysipainoista ruokavaliota. Ei sovi alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden, joilla on jokin sairaus tai lääkitys, on ennen käyttöä tiedusteltava lääkäriltä valmisteen sopivuutta. Ei lasten ulottuville. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   

  Sisältö Per 2 kapselia
  Vihreä tee, 55% EGCG 500 mg
   josta Epigallokatekiineja 275 mg
  Polyfenoleja 498 mg
  Katekiineja 400 mg

   

  Ainesosat: Vihreä tee -uute (Camelia Sinensis), mikrokiteinen selluloosa ja selluloosajauhe, paakkuuntumisenestoaineet: amorfinen piidioksidi ja magnesiumstearaatti, kapselin päällyste: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.