×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Top seller

  Green Tea, 90 caps

  Star Nutritionin Green Tea on painonpudotustuote, joka koostuu vihreä tee -uutteesta. Suurempi energiankulutus, pienempi ruokahalu!

  Lue lisää
  10,90 €
  178,69 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 901929

  Star Nutritionin Green Tea on painonpudotustuote, joka koostuu vihreä tee -uutteesta. Suurempi energiankulutus, pienempi ruokahalu!

  • Vihreiden teelehtien tiivistetty uute
  • 95 % polyfenoleja, 70 % katekiineja ja 35 % EGCG:tä
  • Suuri pitoisuus antioksidantteja
  • Vähentää ruokahalua ja lisää energiankulutusta
  • Kasviperäiset kapselit
  • Hieman piristävä vaikutus (35 g kofeiinia/kapseli)

  Vihreä tee on suhteellinen uusi ilmiö länsimaissa, mutta sitä on käytetty aasialaisissa kulttuureissa tuhansia vuosia. Selitys suosion kasvamiselle harjoittelun yhteydessä liittyy sen antioksidanttipitoisuuteen sekä kykyyn nopeuttaa rasvanpolttoa.

  Mustaan teehen verrattuna vihreän teen ei anneta hapettua. Tämän ansiosta siinä säilyy suuri määrä aineita, joita on luonnostaan lehdissä. Näihin kuuluvat muun muassa antioksidantiiviset polyfenolit, katekiinit ja EGCG. Polyfenolit suojaavat elimistöä haitalliselta hapettumiselta, kun taas katekiinit ja EGCG tekevät vihreästä teestä kiinnostavan dieetin kannalta. Nämä aineet nimittäin toimivat yhdessä energiankulutuksen lisäämiseksi ja ruokahalun vähentämiseksi, mikä puolestaan edistää helpompaa ja nopeampaa painonpudotusta.

  Star Nutritionin Green Tea koostuu tiivistetystä vihreä tee -uutteesta, joka on pakattu kasviperäisiin kapseleihin. Jokainen kapseli sisältää 35 mg kofeiinia sekä runsaan annoksen polyfenoleja, katekiineja ja EGCG:tä.

  Annosteluohje: Ota kaksi kapselia päivässä. Mieluiten aamulla.

  Annoksia pakkauksessa: 45

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Korkea kofeiinipitoisuus (70 mg per suositeltu päiväannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö1 kapseli2 kapselia
  Vihreä tee 500 mg 1000 mg
  - Polyfenoleja 475 mg 950 mg
  - Katekiineja 350 mg 700 mg
  - Epigallokatekiinigallaattia 225 mg 450 mg
  - Kofeiinia 35 mg 70 mg

  Ainesosat: Uute vihreän teen lehdistä [Camellia sinensis], kasviperäinen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).