×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Greens blend, 330g

  Mojiton makuinen vitamiinipommi helposti sekoittuvassa muodossa. Star Nutrition Greens Blend on tiivistetty sekoitus ravinteikkaita ainesosia!

  Lue lisää
  26,90 €
  81,52 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 999101

  Mojiton makuinen vitamiinipommi helposti sekoittuvassa muodossa. Star Nutrition Greens Blend on tiivistetty sekoitus ravinteikkaita ainesosia!

  • Sisältää mm. vehnänorasta, vihreää teetä, spirulinaa ja goji-marjajauhetta
  • Runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja
  • Sekoitetaan pelkkään veteen
  • Luonnollisia makuaineita – herkullinen Mojiton maku
  • Runsaasti kuituja, jotka lisäävät kylläisyyden tunnetta
  • Helppo tapa täydentää päivittäistä hedelmien ja vihannesten saantia

  Greens Blend on terveellinen sekoitus ravinteikkaimpia mahdollisia ainesosia. Vehnänorasta, goji-marjajauhetta, spirulinaa, vihreää teetä ja klorellaa sisältävän valmisteen avulla päivittäisten vitamiini- ja kivennäisainetarpeiden täyttäminen onnistuu helposti ja miellyttävästi.

  Vitamiinien ja kivennäisaineiden riittävä saanti on yhtä tärkeää, olipa tavoitteenasi kunnon kohentaminen, lihasmassan kehittäminen tai vain aktiivinen ja terveellinen elämä. Täysipainoinen ruokavalio on kaiken perusta. Greens Blend on suunniteltu helpottamaan ravitsemuksellisten tarpeiden täyttymistä. Jo yhdestä 10 gramman annoksesta saat merkittävän määrän tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Suuri osa niistä on peräisin niin kutsutuista superfood-aineista, joilla on täysipainoisen ravintosisältönsä ohella monenlaisia suotuisia terveysvaikutuksia.

  Maustamattomien hedelmä-, vihannes- ja superfood-valmisteiden maku ei yleensä ole kaikkien mieleen. Greens Blend on kuitenkin toista maata. Luonnollisten makuaineiden (ja pitkäaikaisen työn) avulla tuotteeseen on saatu suositun perinteisen Mojito-drinkin herkullisen raikas maku.

  Käyttöohje: Sekoita ruokalusikallinen jauhetta (10 g) 200-250 ml:aan vettä.

  Annoksia pussia kohden: 33

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintosisältö

  per 100 g

  per 10 g

  Energiaa

  2090 kJ/499 kcal

  209 kJ/49.9 kcal

  Rasvaa

  25.0 g

  2.5 g

   josta tyydyttynyttä rasvaa

  3.2 g

  0.3 g

  Hiilihydraatteja

  43.2 g

  4.3 g

   joista sokereita

  12.8 g

  1.3 g

  Ravintokuitua

  18.6 g

  1.9 g

  Proteiinia

  16.1 g

  1.6 g

  Suolaa

  1.3 g

  0.1 g

  Ainesosat: Soijalesitiinijauhe, luonnolliset aromit (makeutusaine: stevioliglykosidit), goji-marjajauhe, vehnänorasjauhe 12%, kaurajauho 6.9%, spirulina 6.9%, ohranorasjauhe, pellavansiemenjauhe, kaakaojauhe, acai-marjajauhe, makeutusaine (stevioliglykosidit), chlorella, vihreä tee 0.43%.