×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Top seller -20%

  Greens & Reds blend, 330g

  Todellinen ravintoainelataus! Star Nutritionin uutuudet – Reds blend & Greens blend – nyt pakettihintaan. Maukas yhdistelmä hedelmää, marjoja ja superfoodeja.

  Lue lisää

  Price as configured: 42,90 €

  53,80 €

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETGRERED

  Star Nutritionin Reds blend ja Green blend nyt pakettihintaan!

  Paketti sisältää:

  • 1 x Reds blend, 330 - Terveellinen yhdistelmä hedelmiä, marjoja ja superfoodia
  • 1 x Greens blend, 330 g - Mojiton makuinen vitamiinipommi helposti sekoittuvassa muodossa

  Lue lisää tuotteista

  • Reds blend, 330g

   Star Nutritionin Reds Blend on todellinen ravintoainelataus! Terveellinen yhdistelmä hedelmiä, marjoja ja superfoodia tiivistetyssä muodossa.

   • Tiivistetty sekoitus hedelmiä, marjoja ja superfoodia
   • Sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja
   • Kuitupitoinen – ylläpitää kylläisyyden tunnetta pitkään
   • Luonnollisia makuaineita
   • Gluteeniton
   • Nauti juomaksi sellaisenaan tai sekoita smoothien joukkoon

   Hedelmien ja vihannesten parhaita puolia on se, että ne sisältävät runsaasti ravintoaineita ja vain vähän energiaa. Juuri tämä on myös Reds Blendin vahvuus. Ei sinänsä mitenkään yllättävää, sillä Reds Blend koostuu nimenomaan hedelmistä ja vihanneksista – maukkaassa, kätevässä ja tiivistetyssä muodossa. Se on varsinainen ravintoainepommi, josta on helppo sekoittaa luonnollinen rautaisannos vitamiineja, antioksidantteja ja kivennäisaineita.

   Ravitseva ruokavalio on olennaisen tärkeä terveyden kannalta. Erityisen suuri merkitys sillä on aktiivisille kuntoilijoille ja urheilijoille. Hedelmiä ja vihanneksia voi kuitenkin olla vaikeaa saada nautituksi koko annossuosituksen verran arjen muiden haasteiden lomassa. Tähän Reds Blend on loistoratkaisu, sillä jo 10 grammasta saa valtavasti välttämättömiä ravintoaineita, joiden lähteinä ovat Montmorency-kirsikka, goji-marjat, acai-jauhe ja muut hedelmät ja marjat.

   Aineksista moni lukeutuu niin kutsuttuihin superfoodeihin, joilla voi erinomaisen ravintosisältönsä lisäksi olla suoliston hyvinvointia edistäviä, vastustuskykyä vahvistavia ja tulehdusta vähentäviä vaikutuksia. Reds Blend sisältää luonnollisia makuaineita, ja se sopii nautittavaksi sellaisenaan veteen sekoitettuna. Sitä on helppo lisätä myös vaikkapa smoothien sekaan tuomaan lisää makua ja ravintoaineita.

   Käyttöohje: Sekoita ruokalusikallinen jauhetta (10 g) 200-250 ml:aan vettä.

   Annoksia pussia kohden: 33.

   Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Ravintosisältö

   per 100 g

   per 10 g

   Energiaa

   1446 kJ/346 kcal

   145 kJ/35 kcal

   Rasvaa

   0.5 g

   0.05 g

    josta tyydyttynyttä rasvaa

   0.1 g

   0.01 g

   Hiilihydraatteja

   79.2 g

   7.9 g

   joista sokereita

   21.4 g

   2.1 g

   Ravintokuitua

   8.0 g

   0.8 g

   Proteiinia

   2.1 g

   0.2 g

   Suolaa

   0.1 g

   0.01 g

   Ainesosat: Jauhe pakastekuivatusta Montmorency-kirsikasta 18%, karpalouute, goji-marjauute 13.5%, luonnolliset aromit (makeutusaine: stevioliglykosidit), vadelmajauhe 9%, maltodekstriini, acai (pakastekuivattu acai-jauhe, maltodekstriini), baobab-hedelmäjauhe, mustikkamehujauhe (kuivattu mustikkamehu [Vaccinum myrtillus L.], dekstriini), papaija (papaijahedelmäjauhe, maltodekstriini), guava (maltodekstriini, guavajauhe), mansikkajauhe, mustikkajauhe [Vaccinum myrtillus], violetti porkkana (violetti porkkanajauhe, maltodekstriini), luonnollinen vadelma-aromi, makeutusaine (stevioliglykosidit), Hytolive®-oliiviuute.

  • Greens blend, 330g

   Mojiton makuinen vitamiinipommi helposti sekoittuvassa muodossa. Star Nutrition Greens Blend on tiivistetty sekoitus ravinteikkaita ainesosia!

   • Sisältää mm. vehnänorasta, vihreää teetä, spirulinaa ja goji-marjajauhetta
   • Runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja
   • Sekoitetaan pelkkään veteen
   • Luonnollisia makuaineita – herkullinen Mojiton maku
   • Runsaasti kuituja, jotka lisäävät kylläisyyden tunnetta
   • Helppo tapa täydentää päivittäistä hedelmien ja vihannesten saantia

   Greens Blend on terveellinen sekoitus ravinteikkaimpia mahdollisia ainesosia. Vehnänorasta, goji-marjajauhetta, spirulinaa, vihreää teetä ja klorellaa sisältävän valmisteen avulla päivittäisten vitamiini- ja kivennäisainetarpeiden täyttäminen onnistuu helposti ja miellyttävästi.

   Vitamiinien ja kivennäisaineiden riittävä saanti on yhtä tärkeää, olipa tavoitteenasi kunnon kohentaminen, lihasmassan kehittäminen tai vain aktiivinen ja terveellinen elämä. Täysipainoinen ruokavalio on kaiken perusta. Greens Blend on suunniteltu helpottamaan ravitsemuksellisten tarpeiden täyttymistä. Jo yhdestä 10 gramman annoksesta saat merkittävän määrän tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Suuri osa niistä on peräisin niin kutsutuista superfood-aineista, joilla on täysipainoisen ravintosisältönsä ohella monenlaisia suotuisia terveysvaikutuksia.

   Maustamattomien hedelmä-, vihannes- ja superfood-valmisteiden maku ei yleensä ole kaikkien mieleen. Greens Blend on kuitenkin toista maata. Luonnollisten makuaineiden (ja pitkäaikaisen työn) avulla tuotteeseen on saatu suositun perinteisen Mojito-drinkin herkullisen raikas maku.

   Käyttöohje: Sekoita ruokalusikallinen jauhetta (10 g) 200-250 ml:aan vettä.

   Annoksia pussia kohden: 33

   Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Ravintosisältö

   per 100 g

   per 10 g

   Energiaa

   2090 kJ/499 kcal

   209 kJ/49.9 kcal

   Rasvaa

   25.0 g

   2.5 g

    josta tyydyttynyttä rasvaa

   3.2 g

   0.3 g

   Hiilihydraatteja

   43.2 g

   4.3 g

    joista sokereita

   12.8 g

   1.3 g

   Ravintokuitua

   18.6 g

   1.9 g

   Proteiinia

   16.1 g

   1.6 g

   Suolaa

   1.3 g

   0.1 g

   Ainesosat: Soijalesitiinijauhe, luonnolliset aromit (makeutusaine: stevioliglykosidit), goji-marjajauhe, vehnänorasjauhe 12%, kaurajauho 6.9%, spirulina 6.9%, ohranorasjauhe, pellavansiemenjauhe, kaakaojauhe, acai-marjajauhe, makeutusaine (stevioliglykosidit), chlorella, vihreä tee 0.43%.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.