×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -35%

  Hardcore Training Pack

  Hardcore Training Pack - Maksimoi kehittymisesi! Chained Nutritionin tuotepaketti parhaiden treenitulosten saamiseen!

  Lue lisää

  Price as configured: 63,50 €

  98,20 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETHCTRAINP

  Maksimoi kehittymisesi

  Paketti sisältää:

  • Whey Hardcore, 2,27 kg - Käytä harjoittelun jälkeen ja/tai aterioiden välissä
  • Ripped Hardcore, 60 caps - Nauti aamiaisen yhteydessä
  • BCAA Hardcore, 264 g - Käytä ennen treeniä ja/tai treenin aikana

  Lue lisää tuotteista

  • BCAA Hardcore, 264 g

   Chained Nutritionin BCAA Hardcore sisältää vapaassa muodossa olevia haaraketjuisia aminohappoja ja L-Glutamiinia! Edistää lihasmassan kasvua ja lihaskudoksen korjausta!

   • 7395 mg BCAA:ta per annos (2 mitallista)
   • 2495 mg L-glutamiinia per annos (2 mitallista)
   • Stimuloi lihaskasvua
   • Estää lihasproteiinin hajoamista
   • Useita hyviä ja raikkaita makuja

   BCAA koostuu kolmesta aminohaposta, L-Leusiinista, L-Isoleusiinista ja L-Valiinista. Chained Nutritionin BCAA Hardcore on tiivistetty aminohappolisä jauhemuodossa, joka sisältää näitä kaikkia kolmea aminohappoa. BCAA Hardcore ei sisällä lainkaan hiilihydraatteja tai sokereita. Tuotteen raaka-aineet ovat korkeinta laatua: aminohapot ovat vapaassa muodossa, mikä parantaa niiden imeytymistä ja vaikutusta. BCAA:n lisäksi tuote sisältää L-Glutamiinia vapaassa muodossa!

   Ihmisen syömä proteiini pilkotaan yksittäisiin aminohappoihin ennen kuin ne imeytyvät lihasten käyttöön. BCAA Hardcoren aminohapot on valmiiksi eroteltu. Näin ollen lihakset saavat ne käyttöönsä lähes välittömästi nauttimisen jälkeen. Nopean imeytymisen ansiosta proteiinisynteesi stimuloituu tehokkaammin kuin vastaavalla määrällä aminohappoja käsittelemättömästä proteiinista. Myös kasvuhormonin eritys voimistuu.

   Lihaskudoksen aminohapoista BCAA:ta on jopa 30 %. Kovan treenin aikana lihassyyt ja aminohapot hajoavat. Antamalla kropalle BCAA:ta treenin yhteydessä, voidaan tätä hajoamista estää ja sen sijaan käynnistää jälleenrakennus edistämällä palautumista. 

   Haaraketjuisilla aminohapoilla on suoritustehoa nostavia ominaisuuksia mikä ilmenee vähentyneenä henkisenä ja fyysisenä väsymyksenä harjoittelun yhteydessä. BCAA Hardcore on aminohappolisä kaikille urheilijoille, jotka tavoittelevat lihasvoiman kasvua, parempaa kestävyyttä ja henkistä terävyyttä!

   Kolmasosa BCAA Hardcoren sisällöstä on L-Glutamiinia, ei-välttämätöntä aminohappoa, joka on yleisimmin kropassa esiintyvä aminohappo. L-Glutamiinia tarvitset muun muassa lihaskudoksen korjaukseen treenien jäljlitä sekä lihasmassan kasvatukseen. L-Glutamiinin puutoksen yhteydessä proteiinisynteesi heikkenee.

   Parhaan vaikutuksen saamiseksi, vapaassa muodossa olevat aminohapot tulee nauttia tyhjään vatsaan. Tyhjällä vatsalla tarkoitetaan, ettet ole nauttinut nestemäistä ravintoa viimeiseen 2-3 tuntiin tai kiinteää ravintoa viimeiseen 3-4 tuntiin. BCAA Hardcoren voit yhdistää lähes kaikkien lisäravinteiden kanssa, esim. kreatiinin, proteiinin, gainerin ja tehonlisääjän.

   Annostus: Sekoita 2 mitallista (10 g) 300 ml vettä ja nauti harjoittelun yhteydessä. Lepopäivinä nauti annos aamulla.

   Annoksia pakkauksessa: 26

   Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytetään alkuperäispakkauksessa, ei normaalia huoneenlämpöä lämpimämmässä.

   Annoksia pakkauksessa: 26

   Sisältö

   Cola per 2 mittakauhallista (10 g)

   Watermelon, Glacier Punch, Pineapple per 2 mittakauhallista (10 g)

   Ice Tea Peach 2 mittakauhallista (10g)

   BCAA yhteensä

   7395 mg

   7395 mg

     7395 mg

   L-leusiini

   2450 mg

   2500 mg

     2500 mg

   L-isoleusiini

   1225 mg

   1200 mg

     1250 mg

   L-valiini

   1225 mg

   1200 mg

   1250 mg

   L-glutamiini

   2495 mg

   2500mg

   2500 mg

   B6-vitamiini

   1.73 mg (123.4 %*)

   1,7 mg, 123%*

   1,72 mg, 123%*


   *Päivittäisen saannin vertailuarvosta (RDA)

   Ainesosat Cola: L-glutamiini, L-leusiini*, L-isoleusiini*, L-valiini*, happo (sitruunahappo, omenahappo), resistentti dekstriini, makeutusaine (asesulfaami K, natriumsyklamaatti, sukraloosi, natriumsakkariini), luontainen aromi, väri (sokerikulööri), suola, happamuudensäätöaine: trinatriumsitraatti, emulgointiaine: soijalesitiini, B6-vitamiini.

   Ainesosat Glacier Punch: L-leusiini*, L-glutamiini, L-isoleusiini*, L-valiini*, resistentti dekstriini, happo (sitruunahappo), aromi, makeutusaine (asesulfaami K, sukraloosi), suola, emulgointiaine (soijalesitiini, natriumsitraatit), B6-vitamiini, väri (patenttisininen V).

   Ainesosat Ice Tea Peach: L-leusiini*, L-glutamiini, L-isoleusiini*, L-valiini*, resistentti dekstriini, hapot (sitruunahappo, omenahappo), aromi, makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi), suola, väri (sokerikulööri), trinatriumsitraatti, B6-vitamiini.

   Ainesosat Pineapple: L-leusiini*, L-glutamiini, L-isoleusiini*, L-valiini*, resistentti dekstriini, happo (sitruunahappo), makeutusaine (asesulfaami K, syklamaatit, sukraloosi), aromi, suola, emulgointiaine (soijalesitiini, natriumsitraatit), väri (kurkumiini), B6-vitamiini, makeutusaine (sakkariinit).

   Ainesosat Watermelon: L-leusiini*, L-glutamiini, L-isoleusiini*, L-valiini*, resistentti dekstriini, happo (sitruunahappo), aromi, makeutusaine (asesulfaami K, syklamaatit, sukraloosi, sakkariinit), suola, emulgointiaine (soijalesitiini, natriumsitraatit), väri (karmiini), B6-vitamiini.

   *Haaraketjuisia aminohappoja

   Allergiatietoa: Sisältää soijalesitiiniä.

  • Ripped Hardcore, 60 caps

   Ripped Hardcore – Todella suosittu ja vahva rasvanpolttaja Chained Nutritionilta! Antaa energiaa, hillitsee ruokahalua ja lisää rasvanpolttoa!

   • Erittäin vahva ja tiivistetty, vain 1 kapseli päivässä
   • Antaa intensiivisen energian ja lisää keskittymiskykyä
   • Stimuloi aineenvaihduntaa
   • Lisää kehon rasvan vapautumista
   • Säätää verensokeria ja vähentää ruokahalua
   • Todella suosittu – testaa ja huomaa vaikutus!

   Chained Nutritionin Ripped Hardcore sisältää yhdistelmän kofeiinia, zingiber officinalea, kromi, katekiineja ja chilipippuria. Tämä yhdistelmä vaikuttaa synergistisesti tarkoituksenaan yksi asia: nopeampi painonpudotus!

   Dieetillä olon vaikeimpia puolia on energia-alijäämän aikaansaama väsymys ja nälkä. Chained Nutritionin Ripped Hardcore on työkalu, joka auttaa sinua saavuttamaan painonpudotustavoitteesi helpottamalla dieettiä juuri näiden tekijöiden suhteen.

   Ripped Hardcoren sisältämä suuri määrä kofeiinia saa olosi todella pirteäksi ja energiseksi, ja pystyt treenaamaan kovaa energia-alijäämästä huolimatta.

   Vihreän teen katekiinit hillitsevät ruokahalua samalla kun kromi parantaa insuliiniherkkyyttä. Chilipippurin kapsinoidit nostavat kehon lämpötilaa ja siten energiankulutusta tehostuneen aineenvaihdunnan kautta.

   Zingiber lisää termogeneesiä, parantaa ruoansulatusta ja antaa kylläisemmän tunteen. Oliivinlehtiuute voi nostaa rasvanpolttoa edistävän hormonin T3:n tasoja kropassa.

   Ripped Hardcore on todellinen myyntimenestys – tee kuten monet muut asiakkaamme ja ota parhaat apuvoimat käyttöön tavoitellessasi unelmakroppaasi!

   Annostus: 1 kapseli päivässä, mieluiten aamulla (ennen aamupalaa) tai 30 minuuttia ennen harjoittelua. Älä ota Ripped Hardcorea liian lähellä nukkumaanmenoa sillä tuotteen piristävät ainesosat voivat häiritä unta.

   Annoksia pakkauksessa: 60

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.Sisältää korkean määrän kofeiinia (293,5 mg/kapseli).

   Sisältö per annos (1 kapseli)
    

   Kofeiini 291 mg
   Zingiber officinale 219 mg
   Coffea robusta 69 mg
   Capsicum annuum 50 mg
   Camellia sinensis L. 33 mg
   Olea europaea L. 15 mg
   Kromi 20 µg (50%*)

    *Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   Ainesosat: Kofeiini, inkiväärijauhe (Zingiber of­cinale), kapseli (gelatiini), kahvipapu-uute (Coffea robusta), Capsimax (Capsicum annuum -uute), vihreä tee -uute (Camellia sinensis L.), oliivinlehtiuute (Olea europaea L.), kosteudensäilyttäjä (rapsiöljy), kromikloridi, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), värit (musta rautaoksidi, titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi).

    

   Sisältää kofeiinia (291 mg/kapseli). Ei suositella lapsille, eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

  • Whey Hardcore, 2,27 kg

   Whey Hardcore – Chained Nutritionin korkealaatuinen ja todella maukas heraproteiinijauhe. Jopa 40 g proteiinia annosta kohden!

   Vihdoinkin täällä – Chained Nutritionin ensimmäinen proteiinijauhe!

   • Jopa 40 g proteiinia annosta kohden
   • Edistää lihasmassan kasvua
   • Kolme todella hyvää makua
   • Täyteläinen koostumus
   • Jopa 9 g BCAA:ta annosta kohden

   Chained Nutritionin tuotteet on suunniteltu todellisella hardcore-asenteella varustetuille urheilijoille, eikä Whey Hardcore tee tässä poikkeusta. Yksi annos Whey Hardcorea sisältää jopa 40 g laadukasta heraproteiinia rankan treenin rasittamille lihaksille.

   Heraproteiini on erinomainen, nopeasti imeytyvä BCAA-lähde. Tämän ansiosta hera on itsestäänselvä valinta kun tavoitellaan parasta mahdollista stimulaatiota lihaskasvulle.

   Vahvan sisältönsä lisäksi Whey Hardcore on varustettu makuprofiililla, joka hakee vertaistaan sekä täyteläisellä ja sileällä koostumuksella!

   Yhdistä Chained Nutritionin Whey Hardcore kreatiinin, PWO:n tai aminohappojen kanssa!

   Annostus: Sekoita 1-2 mitallista (35-70 g) 250-500 ml:aan vettä.

   Annoksia pussia kohden: 64.

   Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Tuotenimike: Urheiluvalmiste, joka sisältää heraproteiinia. Sisältää makeutusainetta ja sokeria.

    

   Nettopaino: 2,27 kilo (64 annosta).

    

   Sisältö, Chocolate

   Ravintosisältö Per 100 g Per 35 / 70 g
   Energiaa 1664 kJ / 393 kcal 582/1164 kJ
   138 / 276 kcal
   Rasvaa 6,5 g 2,3 g / 4,6 g
    josta tyydyttynyttä 1,4 g 0,5 g / 1 g
   Hiilihydraatteja 27,1 g 9,5 g / 19 g
    joista sokereita 23,1 g 8,1 g / 16,2 g
   Proteiinia 56,1 g 19,6 g / 39,2 g
   Suolaa 0,6 g 0,2 g / 0,4 g

    

   Sisältö, Strawberry

   Ravintosisältö Per 100 g Per 35 / 70 g
   Energiaa 1696 kJ / 401 kcal 594 / 1187 kJ
   140 / 281 kcal
   Rasvaa 5,8 g 2 g / 4 g
    josta tyydyttynyttä 0,9 g 0,3 g / 0,6 g
   Hiilihydraatteja 28,7 g 10,1 g / 20,2 g
    joista sokereita 24,3 g 8,5 g / 17 g
   Proteiinia 57,8 g 20,2 g / 40,4 g
   Suolaa 0,6 g 0,2 g / 0,4 g

    

   Sisältö, Vanilla

   Ravintosisältö Per 100 g Per 35 / 70 g
   Energiaa 1698 kJ / 401 kcal 595 / 1190 kJ
   140 / 280 kcal
   Rasvaa 5,9 g 2,1 g / 4,2 g
    josta tyydyttynyttä 0,9 g 0,3 g / 0,6 g
   Hiilihydraatteja 28,2 g 9,9 g / 19,8 g
    joista sokereita 24,7 g 8,6 g / 17,2 g
   Proteiinia 58,4 g 20,5 g / 41 g
   Suolaa 0,7 g 0,2 g / 0,4 g

    

   Aminohappoprofiili
   Keskimääräinen sisältö mg per 100 g mg per 35 g / 70 g
   L-Leusiini 5908,8  2068,0 / 4136
   L-Isoleusiini 3557,6 1245,1 / 2490,2
   L-Valiini 3198,0 1119,3 / 2238,6
   Total BCAA* 12664,4 4432,4 / 8864,8
   L-Asparagiinihappo 4272,5 1495,4 / 2990,8
   L-Glutamiinihappo 9847,6 3446,6 / 6893,2
   L-Seriini 2745,0 960,7 / 1921,4
   L-Glysiini 988,3 345,9 / 691,8
   L-Histidiini 987,5 345,6 / 691,2
   L-Arginiini 1440,2 504,0 / 1008
   L-Treoniini 3861,0 1351,3 / 2702,6
   L-Alaniini 2857,5 1000,1 / 2000,2
   L-Proliini 3465,2 1212,8 / 2425,6
   L-Tyrosiini 1608,6 563,0 / 1126
   L-Metioniini 1268,8 444,0 / 888
   L-Kysteiini 1261,9 441,6 / 883,2
   L-Fenyylialaniini 1805,7 631,9 / 1263,8
   L-Lysiini 5671,8 1966,2 / 3932,4
   L-Tryptofaani 1057,6 370,1 / 740,2

   *Haaraketjuisia aminohappoja

    

   Ainesosat, Chocolate: Heraproteiinikonsentraatti [maito] (emulgointiaine soijalesitiini), kaakaojauhe (emulgointiaine soijalesitiini), aromi, maltodekstriini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), creme blend (raffinoitu fraktioitu palmuöljy, laktoosi, maitoproteiini), makeutusaine (sukraloosi).

    

   Ainesosat, Strawberry: Heraproteiinikonsentraatti [maito] (emulgointiaine soijalesitiini), aromi, maltodekstriini, väri (punajuurijauhe), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), creme blend (raffinoitu fraktioitu palmuöljy, laktoosi, maitoproteiini), makeutusaine (sukraloosi).

    

   Ainesosat, Vanilla: Heraproteiinikonsentraatti [maito] (emulgointiaine soijalesitiini), aromi, maltodekstriini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), raffinoitu fraktioitu palmuöljy, laktoosi, maitoproteiini, väri (kurkumiini), makeutusaine (sukraloosi).

    

   Allergiatietoa: Sisältää maitoa ja soijaa.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.