×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Helazym, 200 kapselia

  Helhetshälsa Helazym on entsyymitäydennys, joka sisältää kymmenen erilaista entsyymiä. Helazymiä käytetään korvaamaan entsyymejä, jotka menetetään ruokaa valmistettaessa.

  Lue lisää
  43,10 €
  431,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A5070-9

  Helhetshälsan Helazym on entsyymitäydennys, joka sisältää kymmenen eri entsyymiä. Helazymiä käytetään korvaamaan entsyymejä, jotka menetetään ruokaa valmistettaessa.  

  • 10 erilaista entsyymiä
  • Vegetaarinen kapseli

  Helhetshälsan Helazym sisältää kymmenen erilaista entsyymiä. Tuote sisältää muun muassa kolmenlaisia proteaaseja, joiden tehtävänä on pilkkoa proteiinit aminohapoiksi. Helazym entsyymit valmistetaan eri mikro-organismien avulla, mukaan lukien sienien Aspergillus Oryzae ja Aspergillus Niger avulla parhaimmalla mahdollisella puhtaudella. Entsyymit puhdistetaan sitten mikro-organismeista, joita käytetään tuotannossa. Helazym on ravintolisä, joka on 100 % kasvisperäinen, ja siksi myös kasvissyöjät ja vegaanit voivat käyttää tuotetta. Se on myös Vegan Societyn rekisteröimä. Kapseli sisältää ainoastaan entsyymejä ja täyteaineita ilman turhia lisäaineita.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Suositeltava annos:
  1-2 kapselia, 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä. Suositeltua annosta ei pidä ylittää. Herkkävatsaisten kannattaa ottaa puolikas kapseli välittömästi aterian jälkeen muutaman viikon ajan, jonka jälkeen nostaa annosta. Kapseli voidaan avata ja osa sisällöstä voidaan sirotella ruoan päälle.

  Ainesosat:
  amylaasi, proteaasit (i, ii, iii), sellulaasi, laktaasi, glukoamylaasi, lipaasi, maltaasi, invertaasia.  täyteaine maltodekstriiniä. kasvisperäinen kapseli valmistettu selluloosasta.

  Sisältö 4 kapselia kohden:
  Amylaasia 200 mg
  Proteaaseja (I, II, III) 100 mg
  Sellulaasia 60 mg
  Laktaasia 40 mg
  Glukoamylaasia 30 mg
  Lipaasia 20 mg
  Maltaasia 7 mg
  Invertaasia 2 mg

  Innehåll per 4 kapslar:
  Amylaasia 800 mg
  Proteaaseja (I, II, III) 400 mg
  Sellulaasia 240 mg
  Laktaasia 160 mg
  Glukoamylaasia 120 mg
  Lipaasia 80 mg
  Maltaasia 28 mg
  Invertaasia 8 mg

  Säilytys:

  Kuivassa, viileässä ja poissa lasten ulottuvilta.

  Muuta:

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.