×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Hemopump Adrenaline Rush

  Hemopump Adrenaline Rush antaa sinulle ylivoimaisen voiman, pumpin, fokuksen ja energian. Tämä tuote takaa korkealaatuisen adrenaliinipiikin!   

  Lue lisää
  40,00 €
  160,00 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 12345R

  Hemopump Adrenaline Rush antaa sinulle ylivoimaisen voiman, pumpin, fokuksen ja energian. Adrenaliinipiikki deluxe! 

  Hemopump Adrenaline Rush SNS Biotechilta on uniikki pre-workout, ainesosa yhdistelmä takaa ennenkokemattoman adrenaliinipiikin.

  •    Mahtava pump

  •    Fokus ja keskittymiskyky

  •    Energiaboosti

  •    Lisää maitohapon sietokykyä

  •    Räjähtävä voima

  SNS Biotechin Hemopumpilla on monia etuja; Arginiini lisää verenkiertoa, laajentaa verisuonia, antaa sinulle lisäenergiaa ja lisää happea lihaksille. Sitrulliinimalaatti lisää typpioksidin määrää, lisää verenkulkua lihaksiin, parantaa suorituskykyä ja palautumista. Beeta-Alaniini on tärkeä ainesosa karnosiinin muodostumisessa lihaksissa. Karnosiinilla on kestävyyttä parantavia ominaisuuksia. HCL Kreatiini ja Kreatiini Monohydraatti sisältyvät sekoitukseen ja lisäävät lihasten räjähtävää voimaa.

  Koska SNS Biotech on aina tehokkaiden tuotteiden kehityksen kärjessä, ei sinun tarvitse yliannostella Hemopump Adrenaline Rushia. Suositeltu annostus on jo hyvin tiivistetty ja tehokas, erona muihin pre-workout -tuotteisiin.

  Annostus:

  Annoskoko: 1 mittakauha (n. 5.5 g)

  Annoksia purkissa: 45 annosta.

  1 mittakauha sekoitetaan 3-4 dl vettä. Ota noin 30-40 min. ennen treeniä. Suosittelemme aloittamaan käytön 1/2 mitallisella.

   

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ravintosisältö per annos (5,5g) :

  Kreatiini HCL/Monohydraatti

  1500 mg

  Beeta-alaniini

  1000 mg

  Tauriini 

  300 mg

  Arginiini nitraatti

  300 mg

  L-Tyrosiini

  300 mg

  Kofeiini 

  290 mg

  Suolaa

  0,6 g

  C-vitamiini (Askorbiinihappo) 

  200 mg

  L-Citruliini

  70 mg

  L-Norvaliini

  30 mg
  Espanjalainen pippuriuute (Capsicum Annuum)

  25 mg

  Ruusujuuri

  20 mg

  Oliiivnlehtiuute 

  20 mg

  Schisandrauute

  15 mg
  B3-vitamiini (Niasiini)

  10 mg

  B6-vitamiini(Pyridoxini)

  4 mg

  B12-vitamiini (Kobobaliini) 

  8,5 mcg

  Ainesosat:

  Kreatiini HCL/Monohydraatti, Beeta-alaniini, Tauriini, Arginiini nitraatti, L-Tyrosiini, Kofeiini, C-vitamiini, L-Citruliini, L-Norvaliini, B3-vitamiini, B6-vitamiini, B12-vitamiini, Espanjalainen pippuriuute, Ruusujuuri, Oliivinlehtiuute, Schisandrauute, Aromit (Luonnolliset ja keinotekoiset), Happamuudensäätöaine (sitruunahappo), Makeutusaine (Acelsulaami-K, Sukraloosi), Väriaineet (Punajuurijauhe, Riboflaviini). 

  Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään maitoa, kananmunaa ja soijaa.