×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -30%

  HMB BIG BUY, 280 caps

  4 x HMB, 70 caps - Star Nutritionin ravintolisä, joka koostuu tutkitusta ja tehokkaasta lihasmassan lisääjästä HMB:stä!

  Lue lisää

  Price as configured: 27,70 €

  39,60 €

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: SETMBHMB

  BIG BUY:  4 x HMB, 70 caps

  Osta enemmän ja säästä rahaa! Saat suosituimmat Star Nutrition -merkin tuotteet säästöpakkauksissa voimakkaasti alennetuin hinnoin!

  Lue lisää tuotteista

  • HMB, 70 caps

   HMB, 70 caps - Star Nutritionin ravintolisä, joka koostuu tutkitusta ja tehokkaasta lihasmassan lisääjästä HMB:stä!

   • Puhdas HMB-lisä
   • Haaraketjuisen aminohapon L-leusiinin luonnollinen hajoamistuote
   • Tutkittu ja turvallinen lihasmassan lisääjä
   • Edistää lihasmassan lisäämistä ja ehkäisee lihaskatoa
   • Edistää palautumista

   HMB eli beeta-hydroksi-beeta-metyylibutyraatti, on ravintolisien klassikko. Se on turvallinen ja perusteellisesti tutkittu lihasmassan lisääjä, joka ei vain auta sinua saamaan maksimaalista hyötyä salilla viettämistäsi tunneista vaan myös vahvistaa palautumiskykyäsi.

   Puhtaan kemiallisesti HMB on monien tunteman L-leusiini-aminohapon hajoamistuote. Nauttimastamme leusiinista runsas 5 % muuttuu elimistössä HMB:ksi. Kasvava kiinnostus HMB:tä kohtaan sai alkunsa yli 20 vuotta sitten, jolloin huomattiin, että suuremmilla annoksilla HMB:tä kuin mitä luonnollisesti muodostui, oli myönteisiä vaikutuksia lihasten muodostumiseen ja palautumiskykyyn.

   Teoreettinen selitysmalli lihasmassan muodostumisen takana on huomattavasti helpompi kuin käytäntö: Lihasmassaa on rakennettava enemmän kuin mitä sitä hajoaa. Jos teemme näin, lihakset kasvavat. HMB:n tehokkuus perustuu siihen, että HMB nopeuttaa lihaskasvua kahdella eri tavalla, koska se lisää lihasmassan muodostumista ja estää samalla hajoamista.

   Suositeltu päiväannos: 1 kapseli 2 kertaa päivässä aterioiden välillä. Harjoituspäivinä harjoituksen yhteydessä.

   Annoksia pakkauksessa: 70 (35 päiväannosta á 2 kapselia)

   Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

   Sisältö

     Per kapseli Per 2 kapselia
   HMB 750mg 1500mg
   -josta kalsiumia 102,8 mg (12.8% RDI*) 205,6 mg (25,7% RDI*)

   *RDI: Suositeltu päivittäinen annos.

   Ainesosat: Beta-hydroksi-beta-metyylibutyraattikalsium, täyteaine (mikrokristallinen selluloosa), voiteluaine (magnesiumstearaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kapseli (naudan gelatiini, väriaine; titaanidioksidi).

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.