×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  HMB Mega Caps

  Olimp HMB Mega Caps sisältää HMBta, leusiinin metaboliittia, jolla on anabolinen vaikutus kehossa.

  Lue lisää
  23,90 €
  155,19 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 820223R

  Olimp HMB Mega Caps sisältää HMBta, leusiinin metaboliittia, jolla on anabolinen vaikutus kehossa.

  • Ehkäisee proteiinien hajoamista.
  • Lisää rasvanpolttoa
  • Lisää kestävyyttä.

  Olimp HMB Mega Caps on erittäin isokokoisia kapseleita täynnä antikatabolista HMB:tä (β-hydroxy β-methylbutyrate). Tämä aine rajoittaa proteiinien hajoamista, lisää rasvanpolttoa ja vaikuttaa myönteisesti kehon omien rakentavien hormonien muodostumiseen. HMB Mega Capsin aktiivinen koostumus on tarkoitettu fyysisesti aktiivisille ihmisille. HMB lisää kestävyyttä, vähentää rasvakudosta ja kehittää lihasmassaa ja -voimaa.

  HMB edustaa ns. kehittyneitä protolyyseja. HMB:tä muodostuu kun aminohappo leusiinia pilkkoutuu kehossa. HMB-lisä voi ehkäistä leusiinin pilkkoutumista (katabolia) jota tapahtuu esim. kovassa treenissä tai dieetin aikana. Periaatteessa kaikki modernit protolyysituotteet voivat vähentää katabolisten entsyymien vaikutusta, mutta HMB on niistä tehokkain. Lisäksi HMB lisää tärkeitä molekyylejä testosteronisynteesiin ja sillä voi täten olla tietty anabolinen vaikutus.

  Annostus: Ota 2-4 kapselia päivittäin. Optimaalisen tuloksen saamiseksi ota 1 kapseli 2-4 kertaa päivässä (ennen aamupalaa, ennen ja jälkeen harjoittelun sekä ennen nukkumaanmenoa).

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tulisi käyttää täysipainoisen ravinnon korvikkeena. Säilytetään poissa lasten ulottuvilta. Ilmoitettua suositeltua annosta ei saa ylittää.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö: 96% kalsium β-hydroxy- β-methylbutyrate, täyteaine, mikrokristallisoitua selluloosaa, sakeutusaine - magnesiumstearaatti,kapselissa (gelatiini, väriaine: E171, E172).

  Jokainen kapseli sisältää 1000mg HMB:tä.