×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  HydroISO

  HydroISO - Erittäin korkeapitoinen heraproteiini-isolaatti M-Nutritionilta. Sisältää vain minimaalisen määrän laktoosia ja rasvaa.

  Lue lisää
  34,90 €
  43,63 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 42-40R

  HydroISO - Erittäin korkeapitoinen heraproteiini-isolaatti M-Nutritionilta. Sisältää vain minimaalisen määrän laktoosia ja rasvaa.

  • Erittäin korkea proteiinipitoisuus (n. 90%)
  • Edistää lihasmassan kasvua ja kropan palautumista harjoittelusta
  • Minimaalinen määrä laktoosia ja rasvaa
  • Erinomainen liukenevuus ja herkullinen maku
  • Gluteeniton

  HydroISO on ristivirtaukseen perustuvalla mikrosuodatuksella (CFM) puhdistettua heraproteiini-isolaattia, joten sen proteiinipitoisuus on erittäin korkea (n. 90%).

  HydroISO on entsymaattisesti hydrolysoitu eli esipilkottu, ja näin ollen elimistö hyödyntää sitä erittäin nopeasti ja tehokkaasti. HydroISO soveltuu erityisen hyvin nautittavaksi ennen ja jälkeen harjoittelun. 

  Annostus: Sekoita yksi mittalusikallinen (30 g) jauhetta noin kolmeen desilitraan vettä tai maitoa. Nauti ennen ja/tai jälkeen harjoittelun.

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  3 Customer Review(s)

  per sivu

  3 Customer Review(s)

  per sivu

  Ravintosisältö per 100 g Banaani  Chocolate  Peach Mango Strawberry White Chocolate Hazelnut
  Energiaa 374 kcal 376 kcal 374 kcal 374 kcal 373 kcal
  Proteiini 90 g 87 g 90 g 90 g 89 g
  Hiilihydraatteja  1 g 2 g 1,5 g 1,3 g 1,8 g
   joista sokereita 0,5 g 0,8 g 0,5 g 0,8 g 0,7 g
  Rasvaa 1 g 2 g 1,0 g 1 g 1,6 g
   josta tyydyttynyttä rasvaa 0,4 g 0,4 g 0,9 g 0,4 g 0,35 g
  Kuitua 0,8 g 3,4 g 0,8 g 0,7 g 0,87 g
  Suolaa 0,96 g 0,94 g 0,96 g 0,96 g 1 g

  Ravintosisältö Banana: Entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (maito), aromi, natriumkloridi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), väri (beetakaroteeni).

  Ravintosisältö Chocolate: Entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (maito), vähärasvainen kaakaojauhe, aromi, natriumkloridi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K).

  Ravintosisältö Peach-Mango: Entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (maito), aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), väri (beetakaroteeni), sitruunahapppo.

  Ravintosisältö Strawberry: Entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (maito), aromi, väri (punajuuriväri), natriumkloridi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K).

  Ravintosisältö White chocolate - Hazelnut: Entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (maito), emulgointiaine (soijalesitiini), aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), väri (karamelliväri).