×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Hydroxycut Hardcore Elite, 110 caps

  Muscletechin Hydroxycut Hardcore Elite on rasvanpolttaja, joka antaa energiaboostin!

  Lue lisää
  39,90 €
  665,00 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 8218-003

  Muscletechin Hydroxycut Hardcore Elite on rasvanpolttaja, joka antaa energiaboostin!

  • Lisää keskittymiskykyä
  • 250 mg kofeiinia annosta kohden
  • Energiaboosteri

  Kiitos tuotteen sisältämän kofeiinin, kykenee Hydroxycut Hardcore Elite parantamaan keskittymiskykyäsi, ja saat edellytykset nostaa aktiviteettitasoasi sekä päivittäistä energiankulutustasi.

  Annostus: Määrittääksesi henkilökohtaisen toleranssisi suositellaan, että aloitat käytön yhdellä kapselilla ensimmäisenä päivänä. Seuraavat kaksi päivää voit nostaa annosta siten, että otat yhden kapselin kahdesti päivässä. Siitä eteenpäin suositellaan kahden kapselin nauttimista kahdesti päivässä 30-60 minuuttia ennen isoja aterioita.

  Parhaan vaikutuksen saamiseksi, Hydroxycut Hardcore Eliteä tulisi käyttää 60 päivän jaksoissa tasapainoisen ruokavalion ja treenaamisen kanssa.

  Älä ylitä suositeltua neljän kapselin maksimiannosta 24 tunnin aikana. Juo riittävästi vettä Hydroxycut Hardcore Eliten käytön yhteydessä.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä se korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei suositella alle 18-vuotiaille eikä myöskään raskaana oleville tai imettäville.  Henkilöiden joilla on jokin sairaus ja/tai ovat lääkityksellä tulisi ennen tuotteen käyttöä kysyä lääkäriltä neuvoja. 

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   

  Sisältö kahta (2) kapselia kohden:

   

  Kofeiini

  250 mg

  Vihreä kahvi -uute

  200 mg

  L-karnitiini-L-tartraatti

  100 mg

  L-Teaniini

  100 mg

  Kaakaouute

  100 mg


  Mustapippuriuute (piper negrum)
   
  5 mg

  Cayennepippuri
   
  5 mg

   

  Muut ainesosat: Kasviperäinen kapseli (E129, titaanidioksidi), kasviperäinen selluloosa, piidioksidi, magnesiumstearaatti.