0
0
Takaisin
Vegetabilisk Matolja Nattljus 9% GLA kallpressad eko, 30 ml

Iltahelokkiöljy 9% Kylmäpuristettu, 30 ml

Crearome

8.70 €
Varastossa

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #A4905-9.MASTER
Crearome Iltahelokkiöljy 9% Kylmäpuristettu sisältää E-vitamiinia, jota on lisätty pidemmän säilyvyyden saavuttamiseksi.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

Crearome iltahelokkiöljy 9% Kylmäpuristettu

Crearome iltahelokkiöljy 9% Kylmäpuristettu sisältää E-vitamiinia, jota on lisätty pidemmän säilyvyyden saavuttamiseksi. Tätä iltahelokkiöljyä käytetään pääasiassa ravintolisänä erilaisten markkinoilla olevien kapseleiden sijaan.

-iltahelokkiöljy auttaa ihosoluja tulemaan vakaiksi ja vahvoiksi. Öljyä käytetään iho-ongelmiin ja kuivaan ihoon

-Jos istut tietokoneen ääressä kaiket päivät, on iltahelokkiöljy ihanteellista sinulle.

-Sopii mainiosti elottomalle iholle, josta puuttuu kimmoisuutta, sekä ryppyjä estävänä voiteena kasvoille hidastamaan ihon vanhentumisprosessia.

-Jos sinulla on hilseongelmia, sinun kannattaa kokeilla iltahelokkiöljyä

Kuten kurkumayrttiöljy, on iltahelokkiöljykin herkkä öljy. Se tulee aina säilyttää tummissa pulloissa jääkaapissa.
Jos haluat käyttää iltahelokkiöljyä sisäisesti, voit tietenkin ottaa puhdasta öljyä markkinoilla olevien kapseleiden sijaan. Se tulee yleensä huomattavasti halvemmaksi. Annosta 2-4 ml päivässä. Silloin sinun kannattaa käyttää kylmäpuristettua öljyä, jota löytyy nyt myös ekologisena.

 

Evening primrose oil
INCI-namn: Oenothera biennis

Fettsyresammansättning
Palmitinsyra C16:0 ....................6%
Stearinsyra C18:0 ..................1,5%
Oljesyra C18:1 ...........................8%
Linolsyra C18:2 .......................73%
Alfalinolensyra C18:3 ..........0,2%
Gammalinolensyra C18:3 ..10%
Andra fettsyror ...........................1%
Stelningspunkt
-10°C

För dig som vill veta mer om GLA och Gurkört
Nattljus tillhör dunörtsväxterna. Den är ettårig, och har sitt ursprung i Nordamerika, där den växter vilt. Den kom till Europa på 1700-talet, och växter numera vilt även i Mellaneuropa. Nattljus är en ganska allmän växt i våra svenska trädgårdar – den självsår sig mycket lätt. Den utvecklar vackra, gula blommor som bara lever en dag. Blomman är som vackrast på kvällen, därav sitt namn.

Nattljus odlas kommersiellt i Storbritannien och i en del andra länder, som Kina. Kina är den största producenten av nattljusfröer. Fröerna utvecklas efter blomningen. De innehåller 25% olja, som är rik på fleromättade fettsyror – speciellt gammalinolensyra (GLA).

Man framställer oljan på flera olika sätt:
1. Kallpressning – är att föredra vid invärtes bruk, men ger färg och doft till kosmetiska produkter.
2. Kallpressning/deodorisering – används oftast i naturkosmetiska produkter och för invärtes bruk.
3. CO2-extraktion – används som punkt två.
4. Varmpressning, extraktion med lösningsmedel och en efterföljande raffinering – är det framtagningssätt som är standard för nattljusoljan. Denna olja blir mer hållbar genom raffineringen, men då också mindre aktiv. Den används i annan kosmetik än naturkosmetik, och ibland även i preparat för invärtes bruk.

Läs mer om GLA under gurkörtsoljan, som är ganska lik nattljusolja, men som innehåller dubbelt så mycket GLA. Nästan alla tester och rapporter på GLA är dock gjorda på nattljusoljan.