Takaisin
Immuno Support, 300 g, Forest berries

Immuno Support, 300 g

Swedish Supplements

29.90 €
Norm.hinta 29.90 €

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #890979-1R
Immuno Support on Swedish Supplementsin lisäravinne, joka sisältää mm. C-vitamiinia, sinkkiä ja D-vitamiinia, jotka kaikki tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Jauhemuodossa.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Immuno Support on hyvin tarkkaan suunniteltu tuote, joka sisältää C- ja D-vitamiineja ja sinkkiä, jotka tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Immuno Support sisältää lisäksi myös kalsiumia, Wellmune® (betaglukaanit), ja aminohappoja. Maustettu jauhe, joka sekoitetaan veteen.

  • C- ja D-vitamiinia ja sinkkiä immuunijärjestelmälle
  • Wellmune® ja aminohapot
  • Jauheena = helppo juoda
  • 30 annosta per pakkaus

Immuunijärjestelmä on hyvin monimutkainen järjestelmä ja tiede ei ole vielä päässyt selville sen kaikista salaisuuksista. Tietämättömiä emme kuitenkaan ole ja nykyään tiedämme, että järjestelmän normaali toiminta tarvitsee useita tärkeitä ravintoaineita. Immuno Support Swedish Supplementsilta on lisäravinne, joka sisältää useita näistä ravinteista, ja muuta.

Immuno Support sisältää C- ja D-vitamiineja yhdessä sinkin kanssa. Nämä kaikki kolme ovat tutkitusti välttämättömiä, jotta immuunijärjestelmä toimisi normaalisti. Immuno Support sisältää myös betaglukaaneja Wellmune® WGP-muodossa sekä aminohappoja glutamiini ja lysiini.

Suuri etu Immuno Supportissa on sen jauhemuoto, joka sekoitetaan helposti veteen. Tämä tekee käytöstä kapseleita ja tabletteja helpompaa ja mahdollistaa myös huomattavasti suuremman annostelun, kun kapselin koko ei ole rajana.

Annoksia pakkauksessa: 30

Suositeltu päivittäisannos: Sekoita 1 annos (0,75 mittakauha / 10 g) lasilliseen vettä. Nauti yksi annos päivittäin. Suositeltua päivittäisannosta ei tule ylittää.

Sisältö:

0,75 mitta (10 g)

DRI % *

L-Glutamiini

4 000 mg

 

L-Lysiini

3 000 mg

 

C-vitamiini

660 mg

850

Wellmune® WGP

250 mg

 

Sinkki

20 mg

200

D3-vitamiini

12,5 μg

250

*Viitearvo keskivertoaikuisen päivittäissaannista (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ainesosat ja allergeenit:

Forest Berries: L-glutamiini, L-lysiini, happamuudensäätöaine (omenahappo), kalsiumaskorbaatti, aromit, paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), beta 1,3/1,6 glukaanijauhe Saccharomyces cerevisiaestä (Wellmune®), makeutusaine (aspartaami, asesulfaami-K), sinkkiglukonaatti, kolekalsiferoli (levästä).

Sweet Lemon: L-glutamiini, L-lysiini, happamuudensäätöaine (omenahappo), kalsiumaskorbaatti, aromit, paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), beta 1,3/1,6 glukaanijauhe Saccharomyces cerevisiaestä (Wellmune®), makeutusaine (aspartaami, asesulfaami-K), sinkkiglukonaatti, kolekalsiferoli (levästä).

Säilytys:
Säilytetään lasten ulottumattomissa, hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Tietoa:
Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää makeutusaineita. Sisältää aspartaamia, fenyylialaniinin lähde.