Takaisin
SPRING SALE
Insane Cutz Pre-Workout, 35  servings, Rainbow Candy

Insane Cutz Pre-Workout, 35 servings, Rainbow Candy Rainbow Candy

Insane Labz
SPRING SALE

30.00 €
Norm.hinta 40.00 €
130.43 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #9798-1.MASTER | EAN 040232229183
Insane Cutz Pre-Workout, Insane Labzin ravintolisä. Täydellinen PWO dieetin aikana.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Insane Cutz Pre-Workout, Insane Labzin ravintolisä. Täydellinen PWO-dieetin aikana, sillä tuote ei sisällä hiilihydraatteja eikä kaloreita. Vahvasti tiivistetty PWO, jolla on paikkansa myös rasvanpoltto-kategoriassa. 

  • Ei tarpeetonta hiilihydraatti-täyttöä
  • Vahvasti tiivistetty
  • Täydellinen PWO käytettäväksi dieetin aikana

Insane Labz esittelee Insane Cutz Pre-Workout -ravintolisän. Monet PWO-tuotteet sisältävät turhia täytteitä, joita ei tarvita kunnollisessa PWO-tuotteessa. Usein tuotteeseen on lisätty hiilihydraattia eri muodoissa. Insane Cutz Pre-Workout on ravintolisä, joka on täysin hiilihydraattivapaa. Insane Cutz keskittyy sen sijaan tärkeisiin ainesosiin.

Koska Insane Cutz on täysin hiilihydraattivapaa ja sisältää samanaikaisesti korkean määrän kofeiinia, on se täydellinen ravintolisä diettaajille, jotka haluavat saada maksimin irti suorituksistaan, ilman täyttäviä ja tarpeettomia kaloreita. Kofeiini lisää suorituskykyä lihaskuntoharjoittelussa, lisää lihasten kestävyyttä sekä parantaa virkeystilaasi ja keskittymistäsi.

Koska Insane Cutz Pre-Workout on tehty ilman tarpeettomia lisäaineita, sen annokset ovat todella väkeviä. Yhdessä kauhallisessa on painaa vain 4 grammaa, mutta se antaa todella ison määrän ainesosia, kuten beta-alaniinia, kofeiinia, cocoteanolia, AMPiberryä ja bioperiiniä.

Tätä PWO:ta ei tarvitse nauttia 2-3 kauhallista, yksi kauha riittää! 

Annosten lukumäärä pakkauksessa 35 kpl.

Suositeltu päiväannos: Sekoita 1 kauhallinen 200 – 300 ml vettä ja juo aamulla, tai 30 minuuttia ennen fyysistä suoritusta.  Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Säilytys:Säilytetään kuivassa paikassa tiiviisti suljetussa alkuperäispakkauksessaan. 

Tärkeää tietoa:

Kyseessä on ravintolisä, jota ei tule käyttää täysipainoisen ruokavalion korvikkeena. Päivittäistä suositusannosta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Muista monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion merkitys ja terveelliset elämäntavat. Tuote on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, perusterveille aikuisille. Jos olet raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai käytät säännöllistä lääkitystä, konsultoi lääkäriäsi ennen tuotteen käytön aloittamista. Sisältää kofeiinia. Ei suositella lapsille tai raskaana oleville (255 mg per annos).


Sisältötaulukko:

Sisältö

1 kauha (4 g)

Beta-alaniinia

1 200 mg

Kofeiinia (vedetöntä)

250 mg

Cocoteanol TM:ää

100 mg

-josta teobromiini-kaakaota

50 mg

- josta teepensaan lehtiä

50 mg

AMPiberryä

25 mg

Kofeiinisitraattia

5 mg

Bioperiiniä (piper nigrum)

1 mg

Ainesosat ja allergeenit

beta-alaniini, vedetön kofeiini, maltodekstriini, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, viinihappo, kalsiumoksidi), luontaiset ja keinotekoiset aromit, Cocoteanol™ (50% Teobromiini-kaakao 50% Teepensaan lehti), AMPiberry® (Juniperus communis), makeutusaine (sukraloosi), paakkuntumisenestoaine (piidioksidi), väriaineet (allurapunainen ac†), kofeiinisitraatti, Bioperiini™ (Piper nigrum). †Voi vaikuttaa negatiivisesti lasten käytökseen ja keskittymiskykyyn.