×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Star Nutrition – Treenikumppanisi!

  Star Nutrition on laadukas ruotsalainen tuotemerkki, jolla on laaja valikoima innovatiivisia lisäravinteita, jotka parantavat suorituskykyä, terveyttä ja palautumista.

  Vuonna 1999 lanseerattu Star Nutrition on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Pohjois-Euroopan myydyimmistä lisäravinnetuotemerkeistä. Star Nutrition tarjoaa tuotteita omistautuneille urheilijoille lajista riippumatta – oli kyseessä sitten harrastaja tai huippuammattilainen. Turvallisia ja testattuja tuotteita kehityksesi kaikkiin vaiheisiin.

  Miksi tuotteilla on eri värit?

  Jotta sinun olisi asiakkaana helpompi löytää haluamasi Star Nutritionin tuotteiden joukosta, tuotemerkki on jaettu kolmeen eri sarjaan. Sarjat ovat sininen Core Series, musta Premium Series sekä valkoinen Active Lifestyle Series.

  CORE SERIES

  Core Series on valikoimaltaan laajin Star Nutritionin sarjoista. Se käsittää kaikki erilliset tuotekategoriat, kuten proteiinin, aminohapot ja tehonlisääjät. Sarja koostuu palkituista lisäravinteista, jotka on kehitetty urheilijoille ja kuntoilijoille, jotka haluavat maksimoida tuloksensa – oli kyse voimaharjoittelusta, juoksemisesta tai toiminnallisesta treenistä.

  PREMIUM SERIES

  Nimensä mukaisesti Premium Series on Star Nutritionin premium-valikoima. Top of the line -tuotteita urheilijoille, jotka vaativat parasta. Kaikki sarjan tuotteet sisältävät tuotemerkkisuojattuja ja innovatiivisia ainesosia.

  ACTIVE LIFESTYLE SERIES

  Active Lifestyle Series koostuu Star Nutritionin proteiinipitoisista ja ravitsemuksellisesti optimoiduista elintarvikkeista. Terveellisiä ja maukkaita versioita tutuista elintarvikkeista sinulle, joka haluat syödä hyvin ja noudattaa terveellisiä elintapoja.