×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Top seller

  Iron, 20 mg, 100 caps

  Iron, 20 mg - Vitapranan ravintolisä, joka sisältää rautaa orgaanisesta lähteestä. Päivittäinen annossuositus antaa 20 mg elementaarista rautaa.

  Lue lisää
  10,98 €
  244,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 901915

  Iron, 20 mg - Vitapranan ravintolisä, joka sisältää rautaa orgaanisesta lähteestä. Päivittäinen annossuositus antaa 20 mg elementaarista rautaa.

  • 20 mg elementaarista rautaa per kapseli
  • Orgaanisesta lähteestä, korkealla biosaatavuudella
  • Kasviperäisiä luomukapseleita

  Rauta edistää; normaalia kognitiivista toimintaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista, normaalia hapen kuljetusta kehossa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Rauta auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

  Annostus: Ota yksi kapseli päivässä aterian yhteydessä.

  Annoksia purkkia: 100

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Raudan imeytyminen on optimaalinen, jos nautit samalla jotain C-vitamiinipitoista. Imeytyminen heikkenee, jos nautit samalla jotain kalsiumpitoista.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Nettopaino: 44,6 g

   

  Sisältö 1 kapseli
  Rauta (III) fumaraatti  
  - Elementaarinen rauta 20 mg (143%*)

  *Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   

  Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kasviperäinen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), rauta (III) fumaraatti, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).