×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Iso Whey Zero

  Iso Whey Zero - Erittäin korkealaatuinen heraproteiini-isolaatti Biotechilta. Laktoositon ja gluteeniton!

  Lue lisää
  34,90 €
  38,44 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9928-0058R

  Iso Whey Zero - Erittäin korkealaatuinen heraproteiini-isolaatti Biotechilta. Laktoositon ja gluteeniton!

  • Erittäin korkea proteiinipitoisuus
  • Laadukasta heraproteiini-isolaattia
  • Laktoositon ja gluteeniton
  • Korkea biologinen arvo

  Annostus: Sekoita 1 annos (25 g) jauhetta 200 ml:aan vettä tai rasvatonta maitoa. Nauti aterioiden yhteydessä lisätäksesi proteiininsaantiasi.

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Customer reviews 1 to 10 of 12 total

  per sivu

  Customer reviews 1 to 10 of 12 total

  per sivu

   

  Sisältö Per 100 g Per 25 g Per 50 g
  Energiaa 1539 kJ / 362 kcal 385 kJ / 91 kcal 769 kJ / 181 kcal
  Rasvaa
   josta tyydyttynyttä rasvaa
  0,95 g
  0,5 g
  0,24 g 
  0,13 g
  0,48 g
  0,25 g
  Hiilihydraatteja
   joista sokereita
  2,9 g 
  2,9 g 
  0,72 g
  0,72 g
  1,43 g 
  1,43 g 
  Proteiinia 85,6 g  21,4 g 42,8 g
  Suolaa 0,55 g 0,14 g 0,28 g

   

  Ainesosat Chocolate: 92,5 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], vähärasvainen kaakaojauhe, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), aromi, stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), väri (karoteenit).

   

  Ainesosat Vanilla: 97 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), smakämnen, stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), värit (kurkumiini, karoteenit).

   

  Ainesosat Strawberry: 96,2 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], happo (sitruunahappo), aromi, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), värit (azorubiini, Sunset Yellow FCF, karoteenit).

   

  Ainesosat Banana: 96,2 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], aromi, happo (sitruunahappo), sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), väri (tartratsiini). 

   

  Ainesosat Coconut: 97 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), aromit, stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit).

   

  Ainesosat Pinneapple-Mango: 96,2 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], happo (sitruunahappo), aromi, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), värit (tartratsiini, Ponceau 4R). 

   

  Ainesosat Tiramisu: 95 % heraproteiini-isolaatti (cross-flow mikro- ja  ultrasuodatettu) [maito], aromi, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), pikakahvi, makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kaliumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit).

   

  Allergiatietoa: Sisältää maitoa. Soijasta.