×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Isowhey Zero For Her lactose free, 450 g

  Isowhey Zero For Her Lactose Free - Erittäin korkealaatuinen, laktoositon heraproteiini-isolaatti Biotech USA:lta!

  Lue lisää
  18,90 €
  42,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9928-0078R

  Isowhey Zero For Her Lactose Free - Erittäin korkealaatuinen, laktoositon heraproteiini-isolaatti Biotech USA:lta!
  • Laktoositon, sokeriton
  • Ei sisällä transrasvoja
  • 22 g proteiinia annosta kohden
  • Korkea biologinen arvo
  Biotech USA:n Isowhey Zero For Her Lactose Free koostuu supersuositun Iso Whey Zero Lactose Free:n tavoin cross-flow mikro- ja ultrasuodatetusta heraproteiini-isolaatista (WPI) ja on täysin vapaa laktoosista, transrasvoista ja lisätystä sokerista.

  Isowhey Zero For Her Lactose Free löytyy kolmella hyvällä makuvariantilla: Chocolate, Cookies & Cream, ja Vanilla.

  Heraproteiini-isolaatin aminohappoprofiilin ansiosta Iso Whey Zero for Her Lactose Free on erinomainen proteiini lihaskasvuun. 

  Urheilijoille ja treenaajille, jotka haluavat panostaa ravinnon laatuun!

  Annostus: Sekoita 1 annos (25 g, 1 mitallinen) jauhetta 200 ml vettä. Treenipäivinä: Nauti yksi annos aamulla ja yksi välittömästi harjoittelun jälkeen. Lepopäivinä: Nauti yksi annos aamulla ja yksi illalla.

  Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  1 Customer Review(s)

  per sivu

  1 Customer Review(s)

  per sivu


  Ravintosisältö Per 100 g Per 25 g (1 annos) Per 50 g (päiväannos, kaksi annosta)
  Energiaa 1591 kJ (375 kcal) 398 kJ (94 kcal) 795 kJ (188 kcal) (9,5% **)
  Rasvaa 2,6 g 0,65 g 1,3 g (1,9%)
   - josta tyydyttynyttä rasvaa  1,8 g 0,46 g 0,91 g (4,6%)
  Hiilihydraatteja 3,9 g 0,098 g 2,0 g (0,75%)
   - joista sokereita 1,3 g 0,48 g 0,95 g (1,1%)
  Proteiinia 84 g 21 g 42 g (84%)
  Suolaa 0,5 g 0,13 g 0,25 g (4,2%)

  **% RDA:sta = Päivittäisen saannin vertailuarvo

  Tyypillinen aminohapposisältö 
  Per annos (25 g)
  Välttämättömiä aminohappoja (Histidiini, Isoleusiini, Leusiini, Lysiini, Metioniini, Fenyylialaniini, Treoniini, Tryptofaani, Valiini)  10 g
  Ehdollisesti välttämättömiä aminohappoja (Arginiini, Kysteiini, Glutamiini ja Glutamiinihappo, Tyrosiini, Proliini)  7 g
  Ei-välttämättömiä aminohappoja (Alaniini, Asparagiinihappo, Glysiini, Seriini) 4 g
  BCAA 4,5 g

  Ainesosat:

  Vanilja: Iso Whey Zero Blend 94% [heraproteiini-isolaatti, L-glutamiini, BCAAs (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini)], täysin ja osittain hydrogeneroitu kookosrasva (sisältää maitoa), aromit, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), emulgointiaine (soijalesitiini), suola, vanilliini, makeutusaineet (sukraloosi, stevioliglykosidit), väri (tartratsiini*). *Voi vaikuttaa negatiivisesti lapsen käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn. 

  Suklaa: Iso Whey Zero Blend 90% [heraproteiini-isolaatti, L-glutamiini, BCAAs (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini)], kaakaojauhe, aromit, täysin ja osittain hydrogeneroitu kookosrasva (sisältää maitoa), sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), emulgointiaine (soijalesitiini), suola, makeutusaineet (sukraloosi, stevioliglykosidit), vanilliini. 

  Cookies & cream: Iso Whey Zero Blend 91% [heraproteiini-isolaatti, L-glutamiini, BCAAs (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini)], aromit, suklaajauhe (sokeri, kaakaomassa, vähärasvainen kaakaojauhe, aromit), sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), täysin ja osittain hydrogeneroitu kookosrasva (sisältää maitoa), emulgointiaine (soijalesitiini), kaneli, suola, vanilliini, makeutusaineet (sukraloosi, stevioliglykosidit).

  Allergiatietoa: Valmistetaan tehtaassa, jossa käsitellään myös maitoa, kananmunia, gluteenia, soijaa, äyriäisiä, rikkidioksidia ja pähkinöitä.