×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Joint Fusion, 120 kapselia

  Fairingin Joint Fusion suojaa niveliä kulumiselta kovan treenin aikana ja antaa nivelille erinomaista ravintoa liikunnallista elämää varten!

  Lue lisää
  31,90 €
  319,00 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 7071

  Joint Fusion suojaa niveliä kulumiselta kovan treenin aikana ja antaa nivelille erinomaista ravintoa liikunnallista elämää varten!


  Joint Fusion sisältää MSM:ää (Metyylisulfonyylimetaania), joka on luonnossa esiintyvä rikkiydiste. Rikki on elintärkeä mineraali ja sillä on suotuisia vaikutuksia niveliin, sidekudokseen ja rustoon. Yleiskuntomme on riippuvainen rikkitasojen ylläpitämiseen. Rikkiä on kehon joka kudoksessa, ja se on monien vitamiinien, entsyymien ja hormonien yhdisteiden tärkeä osa.

  MSM vaikuttaa:

  • Kollageenin muodostumiseen. Kollageeni on nivelissä esiintyvä sidekudosta ja rustoa koossapitävä aines. Lisäämällä kehoon rikkiä ylläpidetään nivelten terveyttä.
  • Lihaksiin. Rikinpuute voi johtaa epämääräisin lihasongelmiin ja palautuminen heikentyy esimerkiksi kovan treenin jälkeen.
  • Mielenalaan. Rikkiä tarvitaan mielenalaa säästävien aineiden tuotantoon.


  Cissus quadrangularis-lääkekasvilla on vanhojen Ayurvedatekstien mukaan suotuisia vaikutuksia luunmurtuman paranemiseen. Cissus on nopeasti saavuttanut suosiota USA:ssa koska kasvilla on antikatabolisia/anabolisia ominaisuuksia, ja se vahvistaa niveliä ja lihasten kiinnityskohtia. Eri tutkimusten mukaan Cissus on glukokortikoidi-antagonisti, eli aine joka toimii glukokortikoidejä vastaan (lihasproteiinia hajottavia aineita, kuten esim. kortisoli).

  Ruusunmarjajauhe (rosa kanina): Ruusunmarjauute on osoittautunut nivelille suotuisaksi. Säännöllinen käyttö voi parantaa liikkuvuutta ja elämänlaatua. Media on viime aikoina nostanut näitä etuja vahvasti esille.

  Ruusunmarjauute on tunnettu sen C-vitamiinipitoisuudesta, mutta sisältää myös vesiliukoisia vitamiineja kuten A ja E sekä karotenoideja, kuten beetakaroteeni, lykopeeni ja luteiini. Ruusunmarja sisältää myös flavonoideja ja terveellisiä rasvahappoja, jotka ovat nivelille suotuisat. Yksi tärkeimmistä aineista on galaktolipidi, joka muistuttaa solukalvon fosfolipidiä.


  Annostus: 2 kapselia 2 kertaa päivässä

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Flex & Move matrix 450mg

  MSM (Metyylisulfonyylimetaani)
  Cissus Quadrangularis P.E. standardisoitu 50% 3-ketosteron
  Rosa Kanina (Ruusunmarjauute)

  Muut ainekset: mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, Piioksidi, vegaaninen kapseli (selluloosa E463)