×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Kalium, 100 caps

  Kalium – Fairingin Kalium antaa 270 mg aktiviinen kaliumia kapselia kohden. Kalium on tärkeä mineraali hermoston ja lihasten normaalille toiminnalle.

  Lue lisää
  8,90 €
  148,33 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 71096

  Kalium – Fairingin Kalium antaa 270 mg kaliumia kapselia kohden. Kalium on tärkeä mineraali hermoston ja lihasten normaalille toiminnalle.

  • Edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa
  • Edistää verenpaineen pysymistä normaalina
  • 270 mg kaliumia kapselia kohden

  Kaliumilla on useita tärkeitä toimintoja kropassa, jotka liittyvät oleellisesti myös urheilijan suorituskykyyn. Kaliumia poistuu elimistöstä hikoillessa ja siksi urheilijan on saatava riittävästi kaliumia ravinnosta.

  Fairingin Kalium-ravintolisässä kalium on kelatoitu sitraattiin, mikä optimoi imeytymisen. Jokainen kapseli antaa 270 mg kaliumia, ja 2-4 kapselia päivässä on hyvä täydennys normaalista ruokavaliosta saatavalle kaliumille.

  Annostus: 2-4 kapselia vuorokaudessa.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää kaliumia.

   

  Sisältö: 100 kapselia

   

  Sisältö Per 2 kapselia Per 4 kapselia
  Kalium 540 mg (27%*) 1080 mg (54%*)
  *% Päivittäisen saannin vertailuarvosta

   

  Ainesosat: Kaliumsitraatti, vegaaninen kapseli (selluloosa E463), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi), värit (karmosiini, titaanidioksidi, rautaoksidi).

   

  Säilytys: Säilytä kuivassa ja viileässä, lasten ulottumattomissa.

   

  Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja.