×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Clarifying Day Oil, 30 ml

  Dr. Hauschka Kasvoöljy, ainutlaatuinen yhdistelmä yrttiuutteita ja herkullisia kasviperäisiä öljyjä, jotka on kehitetty säätelemään rasvaisen tai epäpuhtaan ihon liiallista rasvantuotantoa.

  Lue lisää
  28,50 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2663

  Dr. Hauschka Kasvoöljy, 30 ml

  Dr. Hauschka Kasvoöljy - ainutlaatuinen yhdistelmä yrttiuutteita ja herkullisia kasviperäisiä öljyjä, jotka on kehitetty säätelemään rasvaisen tai epäpuhtaan ihon liiallista rasvantuotantoa.

  Ihon kimmoisuus paranee ja huokosten koko pienenee. Ihon ulkonäkö muuttuu huomattavaksi raikkaammaksi ja kiillottomammaksi. Erittäin riittoisa, levitä 2-3 tippaa kasvoille. Kun iho on normalisoitunut, käytä sen sijaan Nestemäistä Päivävoidetta tai Kvittenivoidetta tarvittaessa.

   Dr. Hauschka hos Bodystore

  Lähes kaikilla tuotteilla Dr.Hauschkan valikoimassa on tarkastusmerkki "Kontrollierte Natur-Kosmetik " (tarkastettu luonnollinen ihonhoitotuote). Tämä tarkastusmerkki myönnetään tiukkojen kriteerien perusteella, jotka BDIH Guideline (Bundesverband Deutscher Industrie und Handelsunternehmen Federal Association of Industrial and Commercial Companies) on asettanut. Se takaa, että tuote on tarkastettu riippumattomassa testilaitoksessa, Ecocontrol. Raaka-aineiden alkuperä, kerääminen ja valmistusmenetelmät arvioidaan. Sikäli kuin mahdollista, tulee kaikkien raaka-aineiden olla peräisin kasvi- tai mineraalikunnasta, ja niiden tulee olla luonnollisesti viljeltyjä.

  Dr.Hauschkan ihonhoitototuotteet pidättäytyvät käyttämästä jopa niitä harvoja olemassa olevia, niin kutsuttuja luontaisenkaltaisia säilöntäaineita, jotka ovat BDIH:n hyväksymiä. Kun raaka-aine hankitaan, varmistetaan, että luontoon vaikuttaminen on mahdollisimman vähäistä, jotta ei häirittäisi sen monipuolisia elämänmuotoja.


  • Niin pitkälle kuin se on mahdollista, tulee kaikkien raaka-aineiden olla peräisin kasvi- tai mineraalikunnasta, ja niiden tulee olla luonnonmukaisesti viljeltyjä.
  • Ecocontrolin tarkastamat.
  • Ei käytä luontaisenkaltaisia säilöntäaineita.
  • Ei testattu eläimillä
  • Tuote tulee Saksasta
    

  Innehåll: Anthyllis Vulneraria, Prunus Armeniaca, Prunus Dulcis, Arachis Hypogaea, Daucus Carota, Hypericum Perforatum, Triticum Vulgare, Calendula Officinalis, Melia Azadirachta, Buxus Chinensis, Parfum, Citral, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Farnesol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Eugenol, Theobroma Cacao.

  luonnollisista eteerisistä öljyistä

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Vinkit ja lisätiedot
  Hyvä ulkoilusuoja ankarissa ilmasto-olosuhteissa (tuuli, aurinko, pakkanen). Suojaa ihon pintaverisuonia. Myös lapsille.

  Kasvoöljyn kauniin värin johdosta iho on ilman meikkiäkin terveen näköinen ja hohtava. Yhdessä muiden Dr. Hauschka-voiteiden kanssa mahdollisuus tehdä jokaiselle yksilölle tarpeen mukainen päivävoide.

  Kasvoöljyä, kuten mitään muutakaan Dr. Hauscha-kasvovoidetta, ei suositella yökäyttöön. Iho uusiutuu yön aikana ja rasvakerros estää ihoa hengittämästä, puhdistumasta. Rasvan käyttäminen yöllä vahingoittaa ihon omaa rasvantuotantoa. Jos iho tuntuu illalla kuivalta, ole kärsivällinen. Puolen tunnin sisällä terveen ihon oma rasvantuotanto käynnistyy.

  Luontaiskosmetiikan sertifikaatit
  Dr. Hauschka-tuotesarjalle on myönnetty BDIH-sertifikaatti.

  Dr. Hauschka-tuotteet valmistetaan yksinomaan luonnosta peräisin olevista raaka-aineista ilman synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

  Anthyllis Vulneraria, Prunus Armeniaca, Prunus Dulcis, Arachis Hypogaea, Daucus Carota, Hypericum Perforatum, Triticum Vulgare, Calendula Officinalis, Melia Azadirachta, Buxus Chinensis, Parfum, Citral*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Eugenol*, Theobroma Cacao.

  * från naturliga eteriska oljor

  Dr. Hauschka on korkealuokkainen ja yksi maailman myydyimmistä luontaiskosmetiikkasarjoista. Tuotesarja on nimetty kemisti Rudolf Hauschkan mukaan, joka lanseerasi kosmetiikkasarjan yhteistyössä lääkärien ja kemistien kanssa kosmetologi Elisabeth Sigmundin reseptien perusteella. Tuotteet tulivat markkinoille Saksassa vuonna 1967 ja siitä lähtien Dr. Hauschkan perustuotteet ovat säilyneet muuttumattomina.