×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Rose Day Cream Light, 30 ml

  Rikkaat ominaisuudet harmoniaa antavasta ja elvyttävästä ruususta yhdistettynä nopeasti imeytyväksi päivävoiteeksi.

  Lue lisää
  29,30 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A4742

  Dr. Hauschka Rosencreme Light, 30 ml

  Rikkaat ominaisuudet harmoniaa antavasta ja elvyttävästä ruususta yhdistettyinä nopeasti imeytyväksi päivävoiteeksi.

  Dr. Hauschkan Rosencreme Light on kuin ruusuntuoksuista runoutta. Rikkaat ominaisuudet harmoniaa antavasta ja elvyttävästä ruususta yhdistettyinä pehmeäksi, nopeasti imeytyväksi päivävoiteeksi. Ruusuvesi, arvokas ruusuöljy, ruusuvaha, uute ruusun terälehdistä ja sen hedelmästä – ruusunmarja – yhdistetään kosteutta sääteleväksi, elvyttäväksi päivävoiteeksi kuivalle sekä herkälle iholle. Sen vahvistava valmistelu vakauttaa ihon luonnollista rytmiä. Avokado ja suomalvan juuri, seesami, manteli ja vehnänalkioöljy auttavat ihoa säilyttämään kosteutensa.


  Käyttö: Käytä aamuisin. Sen jälkeen, kun olet puhdistanut Dr. Hauschka Puhdistusvoiteella tai Dr. Hauschka Puhdistusmaidolla ja pessyt Dr.Hauschkan Kasvovedellä, levitä voide tasaisesti kasvoille ja kaulaan.

  Vihje
  Joskus, esimerkiksi huonolla säällä, saattaa iho tarvita vähän ylimääräistä huolenpitoa. Silloin on sopivaa käyttää vahvempaa Dr. Hauschka Rosencreme-voidetta.

  Dr. Hauschka hos Bodystore 

  Lähes kaikilla tuotteilla Dr. Hauschkan valikoimassa on tarkastusmerkki "Kontrollierte Natur-Kosmetik " (tarkastettu luonnollinen ihonhoitotuote). Tämä tarkastusmerkki myönnetään tiukkojen kriteerien perusteella, jotka BDIH Guideline (Bundesverband Deutscher Industrie und Handelsunternehmen Federal Association of Industrial and Commercial Companies) on asettanut. Se takaa, että tuote on tarkastettu riippumattomassa testilaitoksessa, Ecocontrol. Raaka-aineiden alkuperä, kerääminen ja valmistusmenetelmät arvioidaan. Sikäli kuin mahdollista, tulee kaikkien raaka-aineiden olla peräisin kasvi- tai mineraalikunnasta ja niiden tulee olla luonnollisesti viljeltyjä.

  Dr. Hauschkan ihonhoitototuotteet pidättäytyvät käyttämästä jopa niitä harvoja olemassa olevia, niin kutsuttuja luontaisenkaltaisia säilöntäaineita, jotka ovat BDIH:n hyväksymiä. Kun raaka-aine hankitaan, varmistetaan, että luontoon vaikuttaminen on mahdollisimman vähäistä, jotta ei häirittäisi sen monipuolisia elämänmuotoja.


  • Niin pitkälle kuin se on mahdollista, tulee kaikkien raaka-aineiden olla peräisin kasvi- tai mineraalikunnasta ja niiden tulee olla luonnonmukaisesti viljeltyjä.
  • Ecocontrolin tarkastamat.
  • Ei käytä niin kutsuttuja luontaisenkaltaisia säilöntäaineita.
  • Ei testattu eläimillä
  • Tuote tulee Saksasta

  Sisältö: Aqua, Sesamum Indicum Oil, Alcohol, Rosa Damascena Distillate, Althaea Officinalis Extract, Rosa Gallica Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Bentonite, Cera Flava, Persea Gratissima Oil Unsaponifiables, Triticum Vulgare Germ Oil, Lysolecithin, Rosa Canina Extract, Parfum, Citronellol, Geraniol, Linalool, Limonene, Citral, Farnesol, Benzyl Alcohol, Eugenol, Rosa Damascena Flower Wax, Xanthan Gum.

  luonnollisista eteerisistä öljyistä

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Aqua, Sesamum Indicum Oil, Alcohol, Rosa Damascena Distillate, Althaea Officinalis Extract, Rosa Gallica Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Bentonite, Cera Flava, Persea Gratissima Oil Unsaponifiables, Triticum Vulgare Germ Oil, Lysolecithin, Rosa Canina Extract, Parfum, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Citral*, Farnesol*, Benzyl Alcohol*, Eugenol*, Rosa Damascena Flower Wax, Xanthan Gum.

  * från naturliga eteriska oljor