×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  -20%

  Kill it, 30 servings

  Kill it – Hardcore-PWO Rich Pianan 5% Nutrition -tuotemerkiltä! Räjähtävä tehonlisäys sinulle, joka haluat rankaista rautoja salilla kovemmin kuin koskaan!

  Lue lisää

  alk. 35,90 €

  Normaalihinta: 44,90 €

  100,56 €/ kg 125,77 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 9862-001R

  Kill it – Hardcore-PWO Rich Pianan 5% Nutrition -tuotemerkiltä! Räjähtävä tehonlisäys sinulle, joka haluat rankaista rautoja salilla kovemmin kuin koskaan!

  "To be the best, and train like the best, you don’t just need a good workout- you need to KILL IT!This is What it takes to KILL IT! - Rich Piana

  • Voimakas energiavirta
  • NO-tuotantoa (typpioksidi) lisäävä – mahtava pumppi
  • Kreatiini antaa maksimaalisen voimatasojen lisäyksen ja kestävyyttä
  • Veitsenterävä fokus ja intensiteetti runsaalla annoksella kofeiinia

  Treenaatko niin, että lihakset kramppaavat, suonet tuntuvat räjähtävän ja kämmeniä kirvelee? Oletko urheilija, joka viihtyy parhaiten raskaiden rautojen keskellä? Rich Pianan mestarillinen Kill it PWO on kuin tehty sinulle.

  Kill it on 5% Nutrition -tuotemerkin tehonlisääjä, joka sisältää juuri ne ainesosat, jotka tukevat parhaalla tavalla tavoitettasi: ottaa kaikki irti itsestäsi ja antaa parhaasi illasta toiseen, treeni treenin perään!

  Fokusta lisäävä kofeiini, kreatiini ja pumppia kasvattavat aineet nostavat suorituskykysi uudelle tasolle – todella voimakas, pitkäkestoinen ja intensiivinen vaikutus!

  Annostus: Sekoita 1 mitallinen (10,3 g) jauhetta 200-300 ml:aan vettä. Älä ylitä päivittäistä annossuositusta. Älä nauti tuotetta neljää tuntia lähempänä nukkumaanmenoa.

  Annoksia pakkauksessa: 30

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Korkea kofeiinipitoisuus (250 mg/annos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  6 Customer Review(s)

  per sivu

  6 Customer Review(s)

  per sivu

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää kreatiinia, kofeiinia ja kasviuutteita. Sisältää makeutusainetta. Sisältää kofeiinia (250 mg per annos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

  Nettopaino: Vaihtelee maun mukaan.

  Sisältö
  B3-vitamiini (Niasiiniamidi) 30 mg
  Magnesium (Creatine MagnaPower® (Magnesiumkreatiinikelaatti)) 120 mg
  Natrium (Natriumsitraatti) 24 mg
  Kalium (Kaliumsitraatti ja Konsentroitu kookosvesi) 42 mg
  L-Sitrulliini 4000 mg
  Beeta-Alaniini (CarnoSyn®) 2000 mg
  Magnesiumkreatiinikelaatti (Creatine MagnaPower®) 1500 mg
  L-Tauriini 1000 mg
  N-Asetyyli L-Tyrosiini 500 mg
  Kreatinoli-O-Fosfaatti (COPMax) 500 mg
  Vedetön kofeiini 250 mg
  L-Norvaliini 125 mg
  Rhodiola Rosea -uute (Juuri) 75 mg

  Muut ainesosat: Luonnolliset makuaineet, Sitruunahappo, Sukraloosi, Piidioksidi, E129.