×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Birch Cellulite Oil, 100 ml

  Birch Cellulite Oililla on ennen kaikkea ennaltaehkäisevä vaikutus, mutta se vaikuttaa myös jo olemassa olevaan selluliittiin ja parantaa ihon tasapainoa.

  Lue lisää
  28,50 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A3053

  Weleda Birch Cellulite Oil EKO, 100 ml

  “Paras kiinteyttävä kehonhoitotuote”, ELLE Beauty Awards vuonna 2012, Suomi."

  Weleda Birch Cellulite Oil on ainutlaatuinen yhdistelmä kasviuutteita ja luonnollisia kasviöljyjä, jotka säännöllisesti käytettyinä vähentävät selluliittia, ja tekevät ihosta tasaisemman ja kiinteämmän.

  Sisältää uutteita ekologisista koivunlehdistä, rosmariinista ja ruskuskasveista yhdessä elvyttävän aprikoosinsiemenöljyn, jojobaöljyn ja E-vitamiinipitoisen vehnänalkioöljyn kanssa.

  Käyttö:
  Hierotaan ongelma-alueille, kuten lonkat, pakarat ja reidet, kaksi kertaa päivässä ensimmäisten neljän viikon ajan. Sen jälkeen kerran päivässä. Hiero hieman kosteaan ihoon.

  Yhdistä Birch Body Scrubin ja sisäisesti kuurin Ekologinen Koivunlehtiuute kanssa.
   
  Sisältö:

  Aprikoosinsiemenöljy, jojobaöljy, vehnänalkioöljy, luonnolliset eteeriset öljyt, koivunlehtiuute, ruskuskasviuute, rosmariiniuute
   
  Ingredients (INCI):
  Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragrance (Parfum), Betula Alba (Birch) Leaf Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral. from natural essential oils

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö: Aprikoosisiemenöljy, jojobaöljy, vehnäalkionöljy, aitoja eteerisiä öljyjä, koivulehden uute, rautamyrtin juuri ja rosmariinilehti.