Fitnesstukussa meillä on laaja valikoima kardio- ja voimaharjoittelulaitteita. Meiltä löytyy kuntopyöriä, juoksumattoja, soutulaitteita, crosstrainereitä ja kuntosalilaitteita. Katso valikoima laajasta valikoimastamme täältä.

Löydä treeniinspiraatiota täältä:

Juoksumatto

Tee tehokas harjoitus juoksumatolla! Juoksu on erittäin tehokas treeni koko vartalolle ja yksi parhaista tavoista tehdä intervalliharjoituksia.


Meiltä löytyy erilaisia ​​juoksumattoja, jotka takaavat sujuvan juoksukokemuksen useilla intervalli- ja mäkiharjoitteluvaihtoehdoilla. Joissakin juoksumatoissamme on sisäänrakennettu iskunvaimennus kulutuspinnassa ja myös sisäänrakennettu ilmajousitus, joka tarjoaa mukavan juoksukokemuksen ja harjoitus kuluttaakin mahdollisimman vähän kroppaasi. Juoksumatoissamme on myös näyttö, jolla voit katsella suoritustasi treenin aikana. Joissain juoksumatoissa on Bluetooth, jonka avulla voit tallentaa harjoitustietosi iOS-mobiililaitteen sovellukseen. Juoksumatoissamme on esiasetetut ohjelmat ja tilaa käyttäjäprofiileille.


Katso kaikki juoksumattomme täältä.

Suosikkeja
Myyntimenestys
39%
999.90 €
1,649.00 €
26%
1,479.00 €
1,999.00 €
43%
799.00 €
1,399.00 €

Kunto- ja spinningpyörät

Jos aiot aloittaa kardioharjoittelun, kannattaa harkita kuntopyörän hankkimista. Harjoittelusta saa paljon irti ja voit tehdä kotona ilman ohjaajan apua. Voit säätää pyörän voimakkuutta ja vaikeusastetta tarpeen mukaan . Pyörissä on erilaisia ​​vaihtoehtoja istuin ja ohjaustangon väliltä. Valitse se, joka sopii juuri sinulle parhaiten.


Meiltä löytyy monia erilaisia ​​kuntopyöriä. Fitnesstukusta löydät valikoiman parhaimmat, jokaiseen mieltymykseen oma mallinsa. Meillä on sekä perus kuntopyöriä, joita käytät vain saadaksesi paremman kunnon, että pyöriä jotka ovat suunniteltu erityisesti erittäin korkeaan rasvan polttoon, kuten spinning pyörät. Jos et ole kokeillut intervalliharjoittelua pyörällä, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla, jolloin harjoittelet vuorotellen korkealla ja alhaisella teholla.


Katso kaikki pyörämme täältä.

Suosikkeja
25%
374.90 €
499.00 €
30%
419.00 €
599.90 €

Soutulaitteet

Jos tavoitteesi on treenata mahdollisimman monta lihasryhmää kerralla, niin sinun kannattaa panostaa soutulaitteeseen. Soutulaite on loistava kuntoiluväline, jossa saat koko kehosi työskentelemään samaan aikaan. Soutulaite soveltuu erinomaisesti myös kardioharjoitteluun, sillä soutulaitetta käytettäessä saat sekä voimanlisäystä että kestävyyttä. Soutulaite on hellävarainen nivelille, joten se on ihanteellinen myös lämmittelyyn.


Fitnesstukusta löytyy laajavalikoima soutulaitteita. Soutulaitteilla treenatessa voit itse säätää, itsellesi parhaan mahdollisen vastuksen.


Katso kaikki soutulaitteetteemme täältä.

Suosikkeja
Myyntimenestys
31%
273.90 €
399.00 €

Treenilaitteet / voimaharjoittelulaitteet

Löytyykö kotoa tilaa kotikuntosalille? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua tarkemmin tähän osioon. Kuntolaitteiden lisäksi kannattaa panostaa voimaharjoitteluvälineisiin.


Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia ​​laitteita.


Katso kaikki laitteemme täältä.

Suosikkeja