×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Kre-Alkalyn 2600, 120 caps

  Kre-Alkalyn® 2600 - Swedish Supplementsin patentoitua pH-puskuroitua kreatiinia sisältävä valmiste, joka parantaa suorituskykyä!

  Lue lisää
  38,90 €
  238,65 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 890936-1

  Kre-Alkalyn® 2600 - Swedish Supplementsin patentoitua pH-puskuroitua kreatiinia sisältävä valmiste, joka parantaa suorituskykyä!

  • Korkeapitoinen: yhdessä kapselissa 1300 mg kreatiinia
  • Lisää räjähtävää lihasvoimaa
  • Nopea vaikutus

  Kre-Alkalyn® on erittäin stabiili ja hyvin imeytyvä kreatiini vaativien urheilijoiden käyttöön. Aine ei muunnu jäännöstuote kreatiniiniksi sen joutuessa tekemisiin happojen kanssa, minkä ansiosta sillä on pienempi riski kerätä nestettä kehoon ja aiheuttaa mahaongelmia.

  Kreatiini on tutkituimpia suorituskykyä parantavia ravintolisiä. Se varustaa lihakset tehokkaalla polttoaineella, jota käytetään anaerobisissa ja räjähtävissä suorituksissa kuten voimaharjoittelussa ja pikajuoksussa.

  Ota Swedish Supplementsin Kre-Alkalyn® 2600 käyttöön, kun haluat ottaa täydet tehot irti kropastasi!

  Annostus: Ota enintään 4 kapselia päivässä. Annostus parhaan vaikutuksen saamiseksi: 

  Henkilöille, jotka painavat alle 80 kg: 1 kapseli ennen harjoittelua ja 1 kapseli harjoittelun jälkeen

  Henkilöille, jotka painavat yli 80 kg: 2 kapselia ennen harjoittelua ja 2 kapselia harjoittelun jälkeen

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Ainesosat Per 1 kapseli Per 2 kapselia Per 4 kapselia
  KRE-ALKALYN® (Puskuroitu Kreatiinimonohydraatti) 1300 mg 2600 mg 5200 mg

  Muut ainesosat: Kapseli (gelatiini, väri (titaanidioksidi)), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti, piidioksidi).