×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×
  Top seller -30%

  Kre-Alkalyn Hardcore, 160 caps

  Chained Nutritionin Kre-Alkalyn Hardcore sisältää puhdasta pH-puskuroitua kreatiinia, joka antaa välittömän parannuksen suorituskykyyn voimaharjoittelussa!

  Lue lisää

  alk. 19,53 €

  Normaalihinta: 27,90 €

  162,75 €/ kg 232,50 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 6529-10

  Chained Nutritionin Kre-Alkalyn Hardcore sisältää puhdasta pH-puskuroitua kreatiinia, joka lisää suoritustehoa nopeasti eikä vaadi tankkausjaksoa!

  • Kätevässä kapselimuodossa.
  • Välitön vaikutus, jo ensimmäisestä annoksesta.
  • Lisää voimaa ja kestävyyttä.
  • Ei tarvitse tankkausta.
  • Ei sido nestettä.

  Kre-Alkalyn® on puhdas kreatiinimonohydraatti, joka on pH-puskuroitu parhaan mahdollisen imeytymisen aikaansaamiseksi. Kre-Alkalyn®:n pH-arvo on jopa 12, mikä tarkoittaa, että se on emäksinen ja selviää siten vatsan happamassa ympäristössä säilyen stabiilina ohutsuoleen asti, josta se siirtyy lihassoluihin.

  Monet muut kreatiinilisät neutraalilla pH-arvolla muuttuvat suurissa määrin toimimattomaksi kuona-aine kreatiniiniksi pilkkoutumisen aikana, minkä johdosta kyseisiä tuotteita on nautittava huomattavasti suuremmissa annoksissa saadakseen saman vaikutuksen. Kreatiniinin muodostuminen aiheuttaa usein myös ei-toivottuja sivuvaikutuksia kuten nesteenkertymisen kroppaan minkä voit välttää nauttimalla kreatiinisi Kre-Alkalyn Hardcoren muodossa!

  Ota Kre-Alkalynia noin 30 minuuttia ennen harjoittelua välittömän voimanlisäyksen sekä paremman räjähtävyyden ja kestävyyden aikaansaamiseksi. Tuote ei tarvitse tankkausjaksoa eikä se sido nestettä, mikä tekee siitä erinomaisen tehonlisääjän urheilijoille, jotka haluavat vahvat ja hyvin erottuvat lihakset.

  Kreatiini toimii, minkä osoittavat sadat tutkimukset. Kreatiini nostaa suorituskykyä täyttämällä lihasten kreatiinifosfaattivarastot. Kreatiinifosfaatti on polttoaine, jota lihakset käyttävät anaerobisissa, räjähtävissä suorituksissa kuten voimaharjoittelussa ja pikajuoksussa.

  Koska kreatiinifosfaatti on neljänneksi suurin aines lihaskudoksessa veden, aminohappojen ja glykogeenin jälkeen, kasvaa myös lihasvolyymi lihasten kreatiinifosfaattitasojen täyttyessä kreatiinilisän nauttimisen seurauksena.

  Annostus: 2-4 kapselia 30 minuuttia ennen harjoittelua.

  Annoksia purkkia: 80/40.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  4 Customer Review(s)

  per sivu

  4 Customer Review(s)

  per sivu

   

    Per 1 kapseli Per 2 kapselia Per 4 kapselia
  Kre-Alkalyn® 750 mg 1500 mg 3000 mg

   

  Ainesosat: Kre-Alkalyn® (kreatiinimonohydraatti) [sisältää paakkuuntumisenestoainetta: rasvahappojen magnesiumsuolat], kapseli (naudan gelatiini, väriaine: rautaoksidi, titaanidioksidi), täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi.

   

  Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös gluteenia, kananmunia, soijaa ja maitoproteiinia, ja sisältää mahdollisesti näiden jäämiä.