×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Kre-Alkalyn 2500 Mega Caps, 120 caps

  Olimpin Kre-Alkalyn-valmisteen avulla saat lisää voimaa ja räjähtävyyttä pienemmällä kreatiiniannoksella.

  Lue lisää
  23,99 €
  141,12 €/ kg

  Saat ilmoituksen, kun tuote on jälleen varastossa.

  Seuraa

  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 820016

  Minkälaisia etuuksia sinulla on tästä kreatiinista?

  • Saat lisää voimaa ja räjähtävyyttä, vaikkakin kreatiiniannos on pienempi.
  • Kre-Alkalyn on kapselimuodossa ja siten helposti annosteltavissa.
  • Monohydraatin tuottama painonnousu ei esiinny (nestekertymä).
  • Kre-Alkalynin teho on välitön ja nautitaan vain treenipäivänä eikä ennakkolatausta tarvita.
  • Paras teho saavutetaan noin 3-5 päivän käytän jälkeen.

  Tutkijat ovat huomanneet, että ongelma tavallisen kreatiinin imeytymisessä on se, että se nesteiden kanssa muuttuu epävakaaksi, esimerkiksi veden, tuoremehun kanssa sekä happamassa ympäristössä, kuten vatsalaukussa. Tällaisissa ympäristöissä kreatiini muuttuu helposti kreatiiniksi, joka on arvoton biologinen kuona-aine ja voi aiheuttaa kramppeja, kaasua ja pöhöttyneisyyttä ja nesteretentiota. Jo pienellä kreatiiniannoksella on toivottu teho. Kreatiinin monihydraatti alkalisoituu valmistuksen aikana ja hajoaminen nesteisiin ja happoihin estyy, kreatiini on puskuroitu. Testeissä Kre-Alkalyn pystyi vastustamaan voimakasta happoa 10 minuutin ajan.

  Alkalisointi johti vielä toiseen tulokseen, joka oli positiivisesti yllättävä – puskuroitu maitohappo, joka muodostuu lihaskudoksessa!

  Sopii: Kaikille urheilijoille ja aktiivisille jotka haluavat lisää voimaa, räjähtävyyttä ja vitaliteettia.

  Annossuositus: Treenipäivinä: Ota 1-2 kapselia aamuisin ennen aamupalaa ja 1-2 kapselia noin 30 minuuttia ennen harjoittelua. Lepopäivinä: Ota 1-2 kapselia aamuisin ennen aamupalaa.

  Lisätietoa: Koettu vaikutus on yksilökohtainen. Toiset saavat parhaat tulokset valmistajan antamalla annossuosituksella ja toisille sopii yhtä hyvin aamuannoksen pois jättäminen ja ainoastaan 1-3 kapselin nauttiminen 30 minuuttia ennen harjoittelua.

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

  Kapselin kalvo on valmistettu liivatteesta.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

   

  Sisältö/ kapseli: 

  Määrä: 

  Puskuroitu kreatiinimonohydraatti 

  1250 mg