Fitnesstukulta ilmainen postimaksu kun tilaat yli 9,90 eurolla! yes

Takaisin
L-Cysteine, 60 caps

L-Cysteine, 60 caps

Twinlab

22.90 €
381.67 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #185-010.MASTER
L-Cysteine – Twinlabin laadukas perusravintolisä, joka sisältää L-kysteiiniä. L-kysteiini on aminohappo, joka voi edistää kropan hyvinvointia monella tavoin.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

L-Cysteine – Twinlabin laadukas perusravintolisä, joka sisältää L-kysteiiniä. L-kysteiini on aminohappo, joka voi edistää kropan hyvinvointia monella tavoin.

  • Edistää ihon ja valkoisten verisolujen muodostumista
  • Ehkäisee puutosoireita
  • Tärkeä aine raudanpuutoksen yhteydessä
  • Ei-välttämätön aminohappo
  • Tukee raskasmetallien ja ympäristömyrkkyjen poistumista kropasta

Twinlabin L-Cysteine on laadukas perusravintolisä, joka sisältää ei-välttämätöntä aminohappo L-kysteiiniä. L-kysteiinillä on monia kropan toimintoja tukevia ominaisuuksia: se muun muassa ehkäisee puutosoireita kropassa ja tukee ei-toivottujen aineiden poistumista elimistöstä.

Tämä tuote kuuluu Twinlabin tuotesarjaan, joka sopii erityisesti urheilijalle, jolla on hyvä perustieto eri aineiden ominaisuuksista ja haluaa yhdistellä eri tuotteista itselleen sopivan ravintolisäkokonaisuuden aktiivisen elämäntyylin tueksi. 

Yksi annos (1 kapseli) antaa täydet 500 mg L-kysteiiniä.

Annostus: Ota 1 kapseli päivässä.

Annoksia pakkauksessa: 60

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää L-kysteiiniä.

 

Sisältö Per 1 kapseli
L-Kysteiini 500 mg

 

Ainesosat: Täyteaine selluloosa, gelatiini, pintakäsittelyaine rasvahappojen mono- ja diglyseridit, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, L-kysteiinihydrokloridi.