Takaisin
Lactiplus 60 kapslar

Lactiplus C Seleeni, 60 kapselia

LactiPlus

21.80 €
Norm.hinta 21.80 €
703.23 € / kg
Rajoitettu saatavuus

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #A2033-21.MASTER | EAN 7393471506038

Lactiplus Mage är ett kosttillskott från LactiPlus som innehåller inte mindre än 6 olika stammar av mjölksyrabakterier. En av Sveriges mest välkända mjölksyrabakterieprodukter.  

 

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Bakterier finns överallt och inte minst mjölksyrabakterier. De återfinns inte bara på oss utan även i oss. Om du vill öka ditt intag av mjölksyrabakterier så rekommenderas Lactiplus Mage som är en av Sveriges mest välkända mjölksyrabakterieprodukter. Med 6 olika stammar av mjölksyrabakterier. 

  • Med 6 stammar av mjölksyrebakterier 

  • I form av kapslar som kan öppnas 

  • Förpackad i miljövänlig och återvinningsbar plastburk 

För dig som vill öka ditt intag av mjölksyrabakterier så rekommenderas Lactiplus Mage. Detta är en av Sveriges mest välkända mjölksyrabakterieprodukter där alla stammar är framställda av Lallemand Health Solutions - ett av världens ledande företag inom forskning, utveckling och framställning av mjölksyrebakterier och som har varit aktiva i över 70 år.  

Lactiplus Mage innehåller inte mindre än 6 st olika stammar av mjölksyrabakterier. Dessa förpackas i en helt vegansk kapsel som antingen kan sväljas hel eller öppnas om du exempelvis vill strö ut ditt innehåll över maten eller i dryck.  

LactiPlus är förpackad i miljövänlig och återvinningsbar plastburk med fuktpucken i locket i stället för i burken, vilket är smidigt och hygieniskt för användaren. 

Antal doser per förpackning: 30 st. 

Rekommenderad daglig dos: Tag 2 kapslar LactiPlus mjölksyrabakterier dagligen i samband med måltid. Vid behov kan dosen ökas till 4-8 kapslar dagligen under cirka tre veckors tid. LactiPlus kan intas regelbundet och den vegetabiliska kapseln kan vid behov dras isär och strös på exempelvis yoghurt eller fil. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.  

Innehåll: 

2 kapslar 

Mjölksyrabakterier 

5 miljarder 

 

Ingredienser och allergener:  

Fyllnadsmedel (potatisstärkelse, fruktooligosackarider (FOS)), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Lactobacillus helveticus Rosell-52, Lactococcus lactis ssp Rosell-1058, Bifidobacterium longum Rosell-175, Bifidobacterium breve Rosell-70, Bifidobacterium Bifidum Rosell-71, klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror), antioxidationsmedel (askorbinsyra). 

Förvaring:  

Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning. 

Övrig information: 

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.