×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Lahjakortti

  Lue Lisää

  Saatavuus: Varastossa

  • Minimum: 10 € Maximum: 500 €

  Art nr.: PRESENTKORT

  Mietitkö, mitä voisit antaa lahjaksi? Tilaa Fitnesstukun lahjakortti – lahja, joka varmasti miellyttää kaikkia treenaamisesta kiinnostuneita!

  Voit valita lahjakorttiin summan 10 ja 500 euron väliltä. Sitten vain lähetät lahjakortin vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen ja hän pääsee etsimään mieluisia tuotteita laajasta valikoimastamme. Voi sitä löytämisen iloa!

  Näin homma toimii:
  Lahjakortti lähetetään arvokuponkina vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen. Huomioi, että lahjakortti on sähköinen. Vastaanottajalle ei siis lähetetä fyysistä lahjakorttia. Jos haluat antaa lahjakortin henkilökohtaisesti, voit lähettää lahjakortin sähköpostitse itsellesi, tulostaa sen ja toimittaa vastaanottajalle haluamallasi tavalla. Lahjakorttia käytetään näin:

  1. Anna lahjakorttikoodi kassalla kohdassa ”Käytä alennuskoodi tai lahjakortti”. Tämän alta avautuu ”Lahjakortti”, josta löydät kentän ”Anna lahjakorttikoodi”.
  2. Syötä koodi ja klikkaa ”Lisää”.
  3. Tee tilauksesi loppuun normaalisti.

  Ehdot:               
  Lahjakorttia ei voida maksaa alennuskoodeilla. Voit tilata lahjakortin ainoastaan maksamalla tilauksen etukäteen – lasku tai postiennakko eivät ole mahdollisia lahjakorttia tilatessa. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta. Lahjakortti on voimassa ainoastaan verkkokaupassamme. Lahjakortin saaja voi käyttää lahjakortin koko tilauksen tai vain tilauksien osien maksamiseen. Koodin voi siis jakaa useampaan käyttökertaan. Lahjakortin saaja voi tarkistaa lahjakortin saldon kassalla. Koodia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin voi yhdistää alennuskoodiin.

   

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.