Löydä Outlet-hinnat täältä Klikkaa tästä >>

Takaisin
Leader Vahva Green Tea, 100 tabl

Vahva Vihreä Tee, 100 tabs

Leader

16.90 €
219.48 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #A4787-14.MASTER
Vahva Vihreä Tee – Leaderin vihreä tee -kapselit aktivoivat aineenvaihduntaa ja tehostavat rasvanpolttoa! Yksi tabletti sisältää 500 mg vihreää teetä.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

Vahva Vihreä Tee – Leaderin vihreä tee -kapselit aktivoivat aineenvaihduntaa ja tehostavat rasvanpolttoa! Yksi tabletti sisältää 500 mg vihreää teetä.

  • Saa aikaan termogeneesin
  • Polttaa rasvaa ja kiinteyttää
  • Korkeapitoinen – 500 mg vihreää teetä per tabletti
  • Sisältää piristävää kofeiinia

Leader Vahva Vihreä Tee sisältää korkeapitoisia vihreä tee -kapseleita, jotka edistävät painonpudotusta. Vihreä tee on erittäin suosittu kiinteytystuote niin fitnessurheilijoiden kuin aktiivisemman elämän aloittaneiden kuntoilijoiden keskuudessa.

Tuote aktivoi kropan aineenvaihduntaa ja tehostaa rasvanpolttoa. Sisäelimiä ympäröivän viskeraalirasvan palaminen on eduksi sydämen ja verisuonten hyvinvoinnille. Se myös vähentää keskivartalolihavuutta ja metabolisen oireyhtymän mukanaantuomia terveysriskejä.

Annostus: Ota 2 tablettia päivittäin, yksi aamulla ja toinen iltapäivällä.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

 

Sisältö per 1 tabletti per 2 tablettia
Vihreä tee -uute 500 mg 1000 mg
- josta polyfenoleja 475 mg 950 mg
- josta katekiineja 350 mg 700 mg
- josta EGCG 200 mg 400 mg
- josta kofeiinia 20 mg 40 mg

 

Ainesosat: Vihreä tee -uute (Camellia sinensis), sakeutusaine (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli).