×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Lean Extreme, 120 caps

  Lean Extreme – Erittäin konsentroitu rasvanpolttaja Fairingilta. Lean Extreme stimuloi aineenvaihduntaa ja auttaa jaksamaan läpi rankan dieetin!

  Lue lisää
  39,90 €
  498,75 €/ kg
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: 71095

  Lean Extreme – Erittäin konsentroitu rasvanpolttaja Fairingilta. Lean Extreme stimuloi aineenvaihduntaa ja auttaa jaksamaan läpi rankan dieetin!

  • Stimuloi aineenvaihduntaa
  • Kofeiini piristää ja parantaa fokusta
  • Hillitsee ruokahalua

  Lean Extreme on monipuolinen rasvanpolttaja erityisesti sinulle, jolle herkkuihin sortumisen vaara on suuri dieetillä!

  Lean Extreme sisältää yhdistelmän stimulantteja, yrttejä, vitamiineja ja mineraaleja, jotka yhdessä lisäävät aineenvaihduntaa, piristävät ja hillitsevät ruokahalua. Lisääntynyt aineenvaihdunta tekee energia-alijäämälle päätymisestä helpompaa, ja tämä on tärkeä tekijä painonpudotuksessa. Kasvanut pirteys ja valppaus tekee dieetistä sujuvampaa, kun tunnet olosi paremmaksi ja samalla suorituskykysi treeneissä pysyy korkealla tasolla.

  Yksi Lean Extremen erityispiirteistä on, että se auttaa pitämään dieetillä niin usein vaivaavan ruokahalun ja herkuttelutunteet kontrollissa.

  Tuotetta otetaan kaksi kapselia päivässä – yksi aamulla ja yksi lounaan jälkeen. Tämä antaa intensiivisen vaikutuksen koko päivän ajaksi ilman, että unensaantisi kärsii. 

  Annostus: 2 kapselia vuorokaudessa. Älä ota kapseleita ennen nukkumaanmenoa.

  Annoksia pakkauksessa: 60

  Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (300 mg/päiväannos), ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää yrttejä, vitamiineja ja antioksidantteja. Sisältää kofeiinia (300 mg/päiväannos).

  Sisältö: 120 kapselia

  Sisältö Per 1 kapseli Per päiväannos (2 kapselia)
  Kofeiini 150 mg 300 mg
  Niasiini 10 mg (63%*) 20 mg (125%*)
  * - Päivittäisen saannin vertailuarvosta

  Ainesosat: Kofeiini, voikukkauute (Taraxacum officinale), vihreä kahvi -uute (standardisoitu 40% polyfenoleja), Coleus forskohlii -uute (standardisoitu 10% forskoliini), kapselin päällys (naudan gelatiini), kaakaouute (Theobroma cacao), cayennehedelmä(Capsicum frutescens) 4:1, niasiini (B3-vitamiini), mustapippuriuute (95% piperiini), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi), värit (karmosiini, titaanidioksidi, rautaoksidi).

  Allergiatietoa: Ei sisällä allergeeneja.

  Säilytys: Säilytetään kuivassa ja viileässä, lasten ulottumattomissa.