×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Postin lakosta huolimatta kaikki pakettimme toimitetaan normaalisti. (Max 1-2 päivän viive on mahdollinen) 

  Lerosett rasvaiselle iholle, kasvipohjainen, 70 ml

  Lerosett merkiltä Ehrenstab on voide täysin ilman väriaineita, synteettisiä ja kemiallisia lisäaineita. Käytetään antibakteerisena ja antiseptisena rasvaiselle ja epäopuhtaalle iholle. Afrikkalaista savea.

  Lue lisää
  10,60 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: B19991162

  Lerosett rasvaiselle iholle, 70 ml - Ehrenstab
  Puhdas luonnontuote

  Lerosett merkiltä Ehrenstab on voide täysin ilman väriaineita, synteettisiä ja kemiallisia lisäaineita. Käytetään antibakteerisena ja antiseptisena rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Afrikkalaista savea.

  Lerosett perustuu afrikkalaiseen savilajiin, joka sisältää aktiivisia aineosia, jotka puhdistavat tehokkaasti huokosia. Savi puhdistaa myös ihon kuolleista ihosoluista, mikä stimuloi uusien ihosolujen muodostumista ja säilyttää ihon elinvoimaisena.

  Lerosett sopii käytettäväksi kasvonaamiona rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, ja se on luonnollisesti syvältä puhdistava, antibakteerinen ja antiseptinen. Lerosett puhdistaa ihosi syvältä ja jättää jälkeensä ihonpinnan, joka ei ole kiiltävä ja rasvainen.

  Luonnollista kauneutta luonnollisen saven avulla

  • Syväpuhdistava
  • Antibakteerinen
  • Antiseptinen
  • 100 % luonnontuote

  Savi on mietoa ja miellyttävää käyttää. Saat parhaan mahdollisen tuloksen ja vältyt sivuvaikutuksilta, ärsytykseltä ja punoitukselta.
   

  Käyttö: Levitä Lerosett-voidetta niin, että se peittää alueet, jotka halutaan syväpuhdistaa. Anna voiteen kuivua ja vaikuttaa 15-20 minuuttia. Pese haalealla vedellä. Voit myös pestä kasvot ja muita ruumiinosia Lerosettilla. Ota hieman voidetta käsiin ja pese kuten tavallisesti. Suosittelemme käyttämään kosteusvoidetta Lerosett-käsittelyn jälkeen.

  Käytetään säännöllisesti, haluttaessa päivittäin. Voit käyttä Lerosettia joka päivä 1-2 viikon ajan, kunnes iho on täysin puhdas. Sen jälkeen riittää pari käsittelyä viikossa.

  Voit pestä myös hiukset Lerosettilla
  Jos sinulla on ongelmia rasvaisten hiuksien kanssa tai päänahkaongelmia, voit pestä hiukset Lerosettilla ja saavuttaa saman tyydyttävän tuloksen kuin ihonhoidolla.

  Monet pesevät hiuksensa Lerosettilla, vaikka heillä ei ole mitään ongelmia hiusten kanssa. Perusteellinen syväpuhdistus on hyväksi kaikille hiustyypeille.

  Kastele hiukset, hiero niihin Lerosettia, anna saven vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele sitten huolellisesti. Voit toistaa halutessasi. Voit pestä hiuksesi Lerosettilla niin usein kuin haluat.

  Sisältö: Moraccan Lava Clay ja vesi.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.