×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  C-vitamiini

  Tämän vuoksi tarvitsemme C-vitamiinia

  C-vitamiinilla on monia tärkeitä vaikutuksia elimistössä ja sen tarve on todellinen. Se on hyödyksi normaalin immuunijärjestelmän toiminnassa tehostamalla esimerkiksi valkosolujen toimintaa. C-vitamiini myös auttaa soluja suojautumaan hapettumisreaktioilta, sillä C-vitamiini on antioksidantti. C-vitamiinin puute vaikuttaa negatiivisesti elimistön toimintaan.

  C-vitamiini nimittäin vaikuttaa myös raudan imeytymiseen ja se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Lisäksi C-vitamiini vähentää väsymystä ja auttaa pysymään pirteänä. Onkin suositeltavaa, että C-vitamiini nautitaan heti aamusta eikä juuri ennen nukkumaan menoa. C-vitamiinilla on myös tärkeä rooli kasvun edistämisessä sekä luuston ja hampaiden muodostumisessa. Vaikutukset elimistössä perustuvat C-vitamiinin pelkistyskykyyn, jonka ansiosta se on mukana useissa biokemiallisissa reaktioissa elimistössä.

  Milloin C-vitamiinivalmisteiden käyttöä kannattaa harkita?

  C-vitamiinilla saattaa tutkitusti olla vaikutusta erilaisten syöpien ehkäisyssä. Se on siis tärkeä osa ihan jokaisen terveellistä elämää ja ruokavaliota. Lisäksi C-vitamiini voi auttaa ehkäisemään flunssaa ja nopeuttamaan siitä toipumista. Se myös happamoittaa virtsaa ja ehkäisee näin virtsatieinfektioiden syntymistä. C-vitamiinin tarve on suurempi raskauden ja imetyksen aikana.

  Myös fyysinen rasitus ja jotkin sairaudet kasvattavat C-vitamiinin tarvetta. Jos ravinto on hyvin yksipuolista esimerkiksi allergioiden takia, voivat erilaiset poretabletit, nieltävät tabletit tai jauhe olla hyviä lähteitä C-vitamiinille. Lievä puute voi ilmetä esimerkiksi väsymyksenä, joten C-vitamiinilisä voi olla aiheellinen silloin, kun tuntuu ettei jaksaisi oikein tehdä mitään.

  Lue lisää Lue vähemmän

  Suodata

  Tavaramerkki
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Käyttötarkoitus
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Ruokavalio
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Muoto
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Koko
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Käyttöhetki
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -

  12 tuotetta

  per sivu

  12 tuotetta