×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Monivitamiinit

  Tästä kategoriasta löydät monipuolisesti erilaisia monivitamiinivalmisteita monenlaisiin tarpeisiin. Monivitamiini voidaan helposti nimetä yhdeksi hyödyllisimmistä lisäravinteista. Keholle tärkeiden vitamiinien ja mineraalien saanti on helpointa varmistaa nauttimalla niitä lisäravinteen muodossa. Monivitamiini on erittäin tehokas ratkaisu kehon suojaravintoainetarpeiden täyttämiseen.

  Mitä ovat monivitamiinituotteet?

  Monivitamiinivalmisteet sisältävät useita keholle tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja samassa pillerissä tai muussa muodossa olevassa valmisteessa. Et siis joudu päivittäin napsimaan roppakaupalla erilaisia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita, vaan saat tasapainotetun yhdistelmän niitä helposti yhdellä kertaa.

  Vitamiinit ja mineraalit ovat tärkeitä esimerkiksi elimistön puolustuskyvyn, aineenvaihdunnan, aivojen toiminnan ja jaksamisen kannalta. Usein kuitenkaan terveellinenkään ruokavalio ei täytä kaikkia tarpeita. Ravintolisillä ei ole tarkoitus korvata terveellistä ruokavaliota, mutta ne täydentävät sitä. Saatat tietämättäsi kärsiä pienistä suojaravintoainevajauksista ja esimerkiksi väsymyksesi taustalla saattaa olla ihan vain vitamiinipuutos.

  Miksi käyttää monivitamiinilisiä?

  Vitamiineilla ja mineraaleilla on useita tehtäviä elimistössä. Ne esimerkiksi osallistuvat elimistön aineenvaihdunnan toimintaan. Ne ovat välttämättömiä biokemiallisissa reaktioissa ja vaikuttavat hormonien muodostumiseen. Tämän lisäksi ne vaikuttavat muun muassa luuston- ja hermosolujen normaaliin kehitykseen ja ylläpitoon. Esimerkiksi D-vitamiini auttaa kalsiumin imeytymisessä eli vitamiineilla ja kivennäisaineilla on toisiaan tukevia ominaisuuksia.

  Siksi on helppoa, että saat optimaalisen määrän vitamiineja ja kivennäisaineita samassa valmisteessa. Kuntoilu nostaa useiden suojaravintoaineiden tarpeita elimistössä ja monivitamiinilisä tukee kasvaneen tarpeen täyttämistä. Nauti siis monivitamiinivalmistetta. Näin puute ei pääse yllättämään, kun tarve kasvaa!

  Milloin monivitamiinivalmistetta kannattaa käyttää?

  Tarve monivitamiinivalmisteille saattaa tulla esimerkiksi raskauden tai jonkin sairauden aikana. Kun kehosi suojaravintoaineiden tarve syystä tai toisesta kasvaa, ei kasvanutta tarvetta aina saa helposti täytettyä ruokavaliolla. Siksi ravintolisiin turvautuminen voi olla hyvä idea. Tai mikäli esimerkiksi noudatat tarkkaa ruokavaliota, olet esimerkiksi vegaani, et saa ruuasta tarpeeksi B-vitamiineja.

  Tällöin ravintolisä auttaa täyttämään tarpeesi. Puute suojaravintoaineista voi tulla myös esimerkiksi jonkin imeytymishäiriön seurauksena. Ota siis monivitamiinilisä terveellisen elämäntapasi tueksi ja varmista, että saat suojaravintoaineiden tarpeesi täytettyä. Kehosi kiittää siitä, olet sitten mies tai nainen.

  Lue lisää Lue vähemmän

  Suodata

  Tavaramerkki
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Asiakastyyppi
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Luonnonmukainen
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Käyttötarkoitus
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Ruokavalio
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Muoto
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Koko
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -
  Käyttöhetki
  Näytä lisää + Näytä vähemmän -

  38 tuotetta

  per sivu

  38 tuotetta