Takaisin
Lyprinol 50 kapslar IQ Medical

Lyprinol, 50 kapselia

IQ Medical

32.00 €
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #A19991166.MASTER | EAN 5709455409714
Lyprinol merkiltä iQ Medical sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän rasvahappoja vihersimpukasta. Tuote sisältää kokonaista kuusi lipidiryhmää!
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Lyprinol merkiltä iQ Medical sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän rasvahappoja vihersimpukasta. Tuote sisältää kokonaista kuusi lipidiryhmää!

  • Rasvahappoja vihersimpukasta (Perna canaliculus)
  • 6 erilaista lipidiryhmää: muun muassa EPA-, DHA-, ETA-, ALA- ja F-rasvahappoja.
  • Rasvahapot uutetaan pakastekuivatusta simpukanlihasta

Uuden-Seelannin rannikon ulkopuolella viljellään vihersimpukkaa kylmissä Etelänavan virroissa. Tämä luo luonnolliset ja aivan ainutlaatuiset kasvuolosuhteet, niin ainutlaatuiset, että tämä on ainoa paikka maailmassa, missä näitä simpukoita kasvaa. Uuden-Seelannin viranomaiset asettavat sen vuoksi erittäin suuria vaatimuksia, kun on kyseessä näiden kasvupaikkojen puhtaana pitämisestä ja vapaiden, ei-toivottujen ympäristömyrkkyjen vaikutuksesta. Patentoitu Lyprinolin valmistusmenetelmä on ainutlaatuinen, ja saat vakaan öljyn, jossa kaikkia vaikuttavia ainesosia on sama määrä jokaisessa kapselissa. Sen sisältämien luonnollisten rasvahappojen ansiosta, Lyprinol vaikuttaa organismiin täysin luonnollisesti. Lyprinol sisältää yhdistelmän kuutta erilaista lipidiryhmää, muun muassa omega-3-rasvahappoja eikosapentaenstra (EPA), dokosaheksaeenihappo (DHA), eikosatetraeenihappo (ETA), alfalinoleenihappo (ALA) ja furaanirasvahappo (F-rasvahapot). Valmistuksen aikan simpukanliha vakautetaan ensin ja pakastekuivataan sen jälkeen, mikä merkitsee sitä, että sitä ei kuumenneta kuivauksen aikana. Rasvahappojen uuttamiseen käytetään nesteuuttamista hiilidioksiidilla. Tämän ansiosta saadaan korkealaatuista uutetta, jossa on lisäksi runsaasti luonnollisia rasvahappoja. 

Innehåll per 1 kapsel
Olivolja 100 mg
Marint fettsyrakomplex (PCSD-524) 50 mg
Omega-3 19,6 mg
EPA 11 mg
DHA 6,4 mg
ETA 0,3 mg
Omega-6 1,9 mg
Omega-9 1 mg
E-vitamin 0,3 mg

Ingredienser: Olivolja, gelatin, marint fettsyrakomplex från Perna canaliculus (PCSD-524), konsistensmedel (glycerin, sorbitol), antioxidationsmedel, E-vitamin (d-alfa-tokoferol från soja).

Förvaring: Förvaras torrt och i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

Övrigt: Kosttillskott ersätter ej en varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar.