×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Postin lakosta huolimatta kaikki pakettimme toimitetaan normaalisti. (Max 1-2 päivän viive on mahdollinen) 

  Manteli kasvoöljy, hajusteeton, 50 ml

  Weledan Manteli Kasvoöljyllä suojaat ihosi myös kylmällä säällä. Mieto kasvoöljy herkälle, ärtyneelle ja akneiholle.

  Lue lisää
  19,13 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2072

  MANDTELI KASVOÖLJY, HAJUSTEETON – WELEDA

  Mieto kasvoöljy herkälle, ärtyneelle ja akneiholle. Manteli-kasvoöljyllä suojaat sekä rauhoitat ärtynyttä ihoa. Ihon luonnollista palautumista tukevat mieto manteliöljy, korkealaatuinen luumunkiviöljy ja rauhoittava oratuomenkukasta saatava uute. Manteli-kasvoöljy sopii hyvin päivittäiseen ihonhoitoon. Hajustamaton.

  Käyttö
  Poista silmämeikki kostutetulla, kuivaksi puristetulla vanulla, jossa on muutama tippa öljyä. Toista käsittely tarvittaessa. Halutessasi säästää tuotetta, laita öljyä tippa sormenpäähän, hiero silmäluomelle ja pyyhi pois kostutetulla vanulla.

  Tee näin myös muun meikin suhteen, toista käsittely tarvittaessa, kunnes vanu jää puhtaaksi.

  Huuhtele vedellä, taputtele iho kuivaksi.

  Kasvoöljyllä suojaat ihosi myös kylmällä säällä, sillä se on vedetön. Voit sekoittaa öljyä muihin voiteisiin, jos haluat niistä täyteläisempiä.

  Weleda Manteli
  Manteli-sarjan tuotteet sisältävät manteliöljyä, luumunkiviöljyä ja oratuomiuutetta. Suosittelemme sarjaa iholle, joka on jostain syystä epätasapainossa tai herkistynyt. Myös akneihon hoidon aloitamme Manteli-sarjan tuotteilla.

  Yksinkertaiset koostumukset, puhtaimmat mahdolliset raaka-aineet luomu- tai biodynaamista laatua ja hajusteettomuus tekevät tuotteista hyvin siedetyt herkimmälläkin iholla. Myös tuoksuille herkät pitävät sarjan tuotteista.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.