×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Manteli Kasvovoide, 30 ml

  Weleda Almond Soothing Facial Cream on erittäin mieto ja rauhoittava kasvovoide herkälle ja kuivalle iholle, jonka tasapaino järkkyy helposti. Rikas koostumus antaa lisäsuojaa ja ravitsee.

  Lue lisää
  21,50 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2758

  Weleda Almond Soothing Facial Cream (Manteli Kasvovoide) EKO, 30 ml

  Aiemmin Manteli Intensive Facial Cream - Täysin ilman hajusteita.

  Weleda Almond Soothing Facial Cream on erittäin mieto ja rauhoittava kasvovoide herkälle ja kuivalle iholle, jonka tasapaino järkkyy helposti. Rikas koostumus antaa lisäsuojaa ja ravitsee.

  Weleda Almond Soothing Facial Cream on erittäin mieto ja rauhoittava kasvovoide herkälle ja kuivalle iholle, jonka tasapaino järkkyy helposti. Weleda Almond Soothing Facial Cream on rikas koostumukseltaan ja suojelee ihoa lisäsuojalla ja ravitsee. Mieto manteliöljy yhdessä luumunydinöljyn kanssa tekee ihosta pehmeän ja sileän, sekä parantaa luonnollisesti ihon suojaa.

  Weleda Almond Soothing Facial Cream kosteuttaa, rauhoittaa ja tasapainottaa ihon sen ollessa epätasapoinoinen tai ärtynyt. Sen lisäksi, että iho tuntuu pehmeämmältä ja tasapainoisemmalta, se myös selviytyy paremmin ulkoisilta rasitteilta.

  Sopii hyvin käytettäväksi meikin alla. Hajusteeton. On rikkaampi vaihtoehto Weleda Almond Soothing Facial Lotion:lle.

  Käyttö: Levitä kasvoille, kaulaan ja dekolteelle joka aamu/ilta puhdistuksen jälkeen.


  Weleda Almond Facial Care - herkälle iholle

  Mantelisarja on hajusteeton kasvosarja, joka on suunniteltu varta vasten herkän ihon hoitoa ja suojaamista varten, ja se suojaa epätasapainoista ihoa ikään katsomatta. Mieto, ekologinen mateliöljy auttaa ihoa palauttamaan luonnollisen tasapainon ja parantamaan näin suojaavia ominaisuuksia.

  Tarkoin valitut luonnolliset ainesosat taistelevat ärtynyttä ja punaista ihoa vastaan, mikä on tavallinen herkän ihon ongelma. Iho tuntuu pehmeämmältä ja rennommalta, ja ihosi pystyy suojaamaan itsensä ulkoisilta ärsykkeiltä paremman vastustuskyvyn ansiosta.


  Sisältää: Vesi, manteliöljy, alkoholi, rasvahappoglyseriidi, mehiläisvahahydrolosaatti, luumunydinöljy, glyseriini, ksantaani, maitohappo

  Ainesosat (INCI): Vesi (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Makea manteli) Öljy, Alkoholi, Glyceryl Stearate SE, Hydrolyzed Beeswax, Prunus Domestica Seed Oil, Glycerin, Xanthan Gum, Lactic Acid.

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Aineosat: manteliöljy, vesi, glyseriini,alkoholi, rasvahappoglyseridi, mehiläisvahahydrolysaatti, luumunsiemenöljy, ksantaani