×

Tervetuloa Fitnesstukkuun!

0 0,00 €
 • Ilmainen toimitusYli 49€
 • Ilmaiset
  palautukset
 • Hintatakuu
 • Bonustuotteita

Sections

×

  Almond Soothing Cleansing Lotion, 75 ml

  Weleda Almond Soothing Cleansing Lotion on erityisen mieto puhdistusemulsio herkälle iholle ja iholle, joka ei ole tasapainossa. Poistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet ja meikin. Säilyttää ihon luonnollisen tasapainon.

  Lue lisää
  15,50 €
  • Ilmainen toimitusYli 49€
  • Ilmaiset
   palautukset

  Art nr.: A2074

  Weleda Almond Soothing Cleansing Lotion EKO,  75 ml

  Aiemmin Mandel Cleansing Lotion, ilman hajusteita.

  Weleda Almond Soothing Cleansing Lotion on erityisen mieto puhdistusemulsio herkälle iholle ja iholle, joka ei ole tasapainossa. Poistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet ja meikin samalla, kun ihon luonnollinen tasapaino säilyy.

  Weleda Almond Soothing Cleansing Lotion sisältää erityisen mietoja luonnollisia aineita, kuten manteliöljyä ja luumunsiemenöljyä, jotka pehmentävät ja antavat iholle miellyttävän tunteen.

  Se sisältää maitohappoa, jonka ansiosta ihon oikea pH-arvo säilyy, ja tämän vuoksi ei puhdistuksen jälkeen tarvitse käyttää kasvovettä. Käytön jälkeen on iho puhdas, pehmeä, joustava ja täysin valmiina seuraavia tuotteita varten. Tuoksuton.

  Käyttö: Käytetään aamulla ja illalla kasvoihin, kaulaan ja dekolteehen. Levitä käsin tai vanun avulla. Poista haalealla vedellä tai kostealla vanulla.  Weleda Almond Facial Care - herkälle iholle

  Mantelisarja on tuoksuton kasvosarja, joka on kehitetty erityisesti hoitamaan ja suojaamaan herkkää ihoa ja ihoa, joka on epätasapainossa, iästä riippumatta. Mieto, ekologinen manteliöljy auttaa ihoa saamaan takaisin luonnollisen tasapainonsa ja parantamaan sen suojaavia toimintoja.

  Huolellisesti valitut luonnolliset ainesosat lievittävät ärsytyksen tunnetta ja punoitusta, joka on usein tyypillistä herkälle iholle. Iho tuntuu pehmeämmältä ja rauhallisemmalta, ja kestää vähitellen paremmin ulkoisia rasituksia.
   


  Sisältö: Vesi, manteliöljy, rasvahappoglyseridi, alkoholi, luumunsiemenöljy, ksantaani, maitohappo.

  Ingredients (INCI): Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate SE, Alcohol, Prunus Domestica Seed Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid.

   

  Huomioi, että me emme vastaa arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa kerrotut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia eikä niitä voida yleistää.

  Sisältö: vesi (Aqua), Manteliöljy (Prunus Dulcis), Rasvahappoglyseridi, Alkoholi, Luumunsiemenöljy (Prunus Domestica), ksantaani, maitohappo